Ionto Comed® 

Artikelnummer: 00072161c61d Categorie:

Beschrijving

Kwaliteit en innovatie vormen de basis voor uw succesvolle beauty behandelingen!

Ionto Comed® is het merk dat zich al meer dan 35 jaar op de kaart zet als dé specialist in functionele, zeer betrouwbare apparatuur, behandelstoelen en behandelconcepten voor de beauty professional.

Het Duitse Ionto Comed® ontwikkelt en produceert het merk vanuit de eigen fabriek onder de rook van Leipzig. MSK is al meer dan 15 jaar exclusief partner van Ionto Comed®.

Zichtbare resultaten in korte tijd – dit is wat klanten vandaag de dag verwachten van hun schoonheidsbehandeling. Ionto Comed® biedt u hiervoor de apparatuur, die uitblinkt in effectiviteit, comfort en bedieningsgemak eventueel in combinatie IONTO-COMED PROFESSIONAL CARE en de producten van care BEAUTY.

IONTO-COMED® De nr.1 in apparatuur voor de beauty professional.

Werk met de beste. Premiumkwaliteit voor professionele en doeltreffende behandelingen is onze standaard. Nadat in 1970 de oprichtster Getraud La Fontaine een ware revolutie te weeg bracht met haar eerste Iontophorese apparaat, hebben we ons daarna gespecialiseerd in het verfraaien van de huid. Onderscheidend Bewezen, gecertificeerde en bekroonde Beauty Apparatuur: