Malu Wilz

Artikelnummer: 83817581d0ba Categorie:

Beschrijving

Malu Wilz is een cosmeticalijn van professionals voor professionals opgericht in 1985 door Helmut Baurecht in samenwerking met de bekende Duitse visagiste Malu Wilz. Het resultaat van deze samenwerking is een trendy merk dat betrouwbaar en betaalbaar is. Malu Wilz heeft een make-up lijn en een huidverzorgingslijn.

MALU WILZ MAKE-UP

Malu Wilz biedt een assortiment make-up voor professionals. De make-up is lang houdbaar dankzij het gebruik van kwalitatieve en huidvriendelijke ingrediënten. Hierdoor wordt de make-up door de meeste vrouwen ook goed verdragen.

Malu Wilz heeft haar hoofdkantoor net buiten München en maakt deel uit van de Artdeco Group. De producten zijn wereldwijd in meer dan 70 landen verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten, parfumerieën, warenhuizen en duty-free shops.

De basiscollectie make-up wordt regelmatig met nieuwe trends aangevuld en twee keer per jaar komen er nieuwe modekleuren uit. Het assortiment kan je in een display in je salon aantrekkelijk presenteren aan je klanten.

Sinds 2011 is de basiscollectie make-up uitgebreid met een minerale make-up lijn. Dit is een compact assortiment geworden, waarbij de kracht van mineralen wordt aangewend voor een lichte, nauwelijks waarneembare make-up, met een onmiddellijk stralend effect en een lange hold.

MALU WILZ HUIDVERZORGING

Natuurlijke en zachte ingrediënten, zoals plantenextracten en geneeskrachtige kruiden, vormen de basis voor de verzorgingslijn van Malu Wilz. De producten worden in samenspraak met dermatologen ontwikkeld en grondig uitgetest, vooraleer ze op de markt gebracht worden.

In het assortiment zitten verzorgende basisproducten voor ieder huidtype, maar ook reinigingsproducten, die afgestemd zijn op de individuele behoefte van de huid. Daarnaast zijn er nog verschillende productlijnen, die een bepaald probleem helpen aan te pakken. Voor de jonge huid is er bijvoorbeeld het assortiment ‘Young Care’. Om de tekenen van het ouder worden tegen te gaan, is er de ‘Hydro’ lijn, die bestaat uit producten die de huid beschermen tegen vochtverlies en die de celvernieuwing ondersteunen. Je kunt ze met behulp van een speciale massagetechniek inmasseren bij je klanten. Voor de wat rijpere huid is er de geconcentreerde lijn ‘Regeneration’ of de specifieke anti-aging lijn ‘Excellent’, met producten voor een intensieve celvernieuwing.

Voor klanten met een gevoelige huid is er de ‘Sensitive’ verzorgingslijn, die de huid weer in evenwicht helpt te brengen. Speciaal voor de (over-)gevoelige huid, is er de ‘Hyper Sensitive’ lijn, op basis van ingrediënten die bekend staan om hun kalmerende en versterkende eigenschappen. Mogelijke irriterende substanties, zoals minerale oliën en parabenen vind je in deze lijn zeker niet terug.

Met ‘Balance’ producten kan je een veeleisende, gecombineerde huid verzorgen. Wilt je klant een echte power boost, dan kan dat met de ‘Energy’ lijn. Is snel resultaat nodig? Dan zijn er sterk geconcentreerde ampullen ‘Concentrates’, waarmee je direct kunt inspelen op de behoefte van de individuele huid.

Tot slot zijn er nog Hand Care producten en een ‘Body Spa’ lijn, op basis van de helende werking van de lotus.

MALU WILZ VOOR MANNEN

Malu Wilz heeft ook een productenlijn specifiek voor mannen: van een dagelijkse snelle gezichtsverzorging tot intensief verzorgende producten op maat van de behoefte van de huid.

ZONBESCHERMING VAN MALU WILZ

Om de huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, biedt Malu Wilz ook nog een assortiment verzorgings- en bruiningsproducten.