Resultaat zonder apparaat!

Hoe?
Door het gebruik van hoog geconcentreerde aromatherapie producten van Société Provençale d’Aromatherapie. Société Provençale d’Aromatherapie. (S.P.A.) is een compleet programma gezichts- en lichaamsverzorging met 100% natuurlijke producten die de allerhoogste (bio-)kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. Van de planten is alleen dat deel gebruikt dat de gezochte eigenschappen heeft, zoals bijvoorbeeld alleen de bloem, het blad, het zaad of de wortel. Ze zijn voor professioneel gebruik en voor
dagelijks gebruik thuis.

De producten van S.P.A. zijn samengesteld volgens de aromatherapie ‘Franse school’. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudsstoffen. Deze hebben allemaal een eigen specifieke werking. Verschillende oliën worden gecombineerd zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie een andere versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen. Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen als het ware zijn weggemengd, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk. Niet alleen de concentratie van een product, maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering van de huidconditie en structuur. En dat zonder dure apparatuur.

Maak het verschil!
Bij S.P.A. -aromatherapie zijn de producten kant en klaar in het laboratorium gemengd in composities die zijn afgestemd op verschillende huidcondities. Daarnaast heb je de mogelijkheid om producten volledig op maat samen te stellen voor je klant. Met S.P.A. behandel je niet alleen de huid of een huidprobleem, maar werk je ook aan de oorzaak hiervan. Het merk bevat naast uitwendige huidverzorging ook producten voor inwendig gebruik. Daarom geef je bijvoorbeeld niet alleen een acnébehandeling, maar werk je ook actief op de oorzaak van acne. Zo bereik je gegarandeerd resultaat!

Werken met S.P.A.
Bij S.P.A. kun je via een duidelijk stappenplan doorgroeien naar een niveau dat bij je past. Wil je cosmetisch behandelen of liever therapeutisch? Spreekt de medische kant je meer aan? Alleen gezichtsverzorging of ook graag lichaamsbehandelingen erbij? Je bepaalt het zelf. Je start met een drie daagse training. Hierna kun je gelijk aan de slag. Daarna kun je, als je wil, weer drie dagen volgen. Dit is een flinke uitbreiding van je kennis. Je leert dan ook producten op maat mengen.

Hierna kun je doorgroeien naar S.P.A. Top specialist. Je leert dan o.a. de Aromabrasie® behandeling. Dit is microdermabrasie, maar zonder het gebruik van apparatuur. In plaats daarvan gebruik je een speciaal 100% natuurlijk huidvriendelijk product vol etherische oliën dat de huid een dieptepeeling geeft. Ook zijn er aparte trainingen voor lichaamsbehandelingen, het verzorgen van de huid voor- en na een operatie, oncologie en huidverzorging, ingrediënten, enz. Zo kun je doorgroeien naar S.P.A. Expert. Maar dit bepaal je zelf.

Door te kiezen voor een natuurlijk merk, sluit je aan bij mensen die zich bewust zijn dat wat je op je huid aanbrengt ook ín het lichaam komt. Je trekt daardoor kritische klanten die bereid zijn om jouw adviezen op te volgen.

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We geven je dan ook graag een proefbehandeling zodat je zelf kunt ervaren wat S.P.A. voor je huid doet. In aansluiting op de behandeling krijg je een set mini’s waarmee je thuis je huid kunt verzorgen. Vraag naar Susan of Alette.

www.aromatherapie.nl
info@maquis-import.eu | +31 (0)26 44 50 799
Maquis BV, Dorpstraat 34, 6931 BJ Westervoort (Gld)

 

Maquis Import VOF

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten