Ainhoa introduceert de Bio Line:  een complete huidverzorginglijn volgens een natuurlijk cosmetica concept. De productie en het gebruik van natuurlijke cosmetische producten zijn sterk toegenomen. Redenen hiervoor zijn: het milieu, de gevolgen van landbouw in combinatie met het gebruik van kunstmest en pesticiden, genetisch gemodificeerde organismen en de noodzaak van het creëren van duurzame teelt.

De Bio lijn van Ainhoa is bekroond met een Ecocert certificering, een vereniging die wereldwijd wordt erkend en garandeert dat de productformules natuurlijke ingrediënten van biologische oorsprong bevatten en dat deze zijn vervaardigd met inachtneming van het milieu. Het vertrouwen in de productformules en de strikte controle op deze producten onderbouwen het concept van de natuurlijke cosmetica.

De lijn "Bio cosmetica" van Ainhoa is gebaseerd op het volgende:

– 95% van de totale ingrediënten zijn geheel natuurlijk

– Van de totale ingrediënten dienen ten minste 10% organisch te zijn geteeld

– De producten zijn niet getest op dieren

– De producten bevatten geen chemische bestanddelen, kleurstoffen, conserveringmiddelen, parfum en dierlijke bestanddelen

–  De producten bevatten geen bestanddelen van uitstervende planten

–  De verpakkingen zijn gerecycled

De Bio formule zorgt voor een verzorgde, beschermde en gehydrateerde huid. Relevanter zijn de effecten op lange termijn: de Bio formule heeft een positief effect op de celstructuur van de huid en de aanmaak van nieuwe collageen vezels.

De Ainhoa Bio Line is een zeer complete huidverzorginglijn waar de nadruk ligt op ‘natuurlijk’ en ‘activerend’.

Belangrijke werkstoffen Arganolie:

Arganolie wordt het ‘groene goud’ genoemd en wordt door de berbervrouwen met de hand geperst. Berbervrouwen kraken de keiharde noten (18 keer zo hard als hazelnoten) en persen de zaden nog steeds op de traditionele manier. Dit gebeurt alleen nog in het zuiden van Marokko, de enige plek ter wereld waar de boom ‘Argania Spinosa’ nog overleeft. Unesco heeft dit gebied uitgeroepen tot werelderfgoed. Arganolie is een bio-ecologisch en 100% natuurlijk product, met de bijbehorende Ecocert certificering. Arganolie heeft anti-oxidante, helende en anti-ageing eigenschappen.

De Ainhoa BIO lijn bestaat uit:

Bio Cleansing Milk

Bio Facial Tonic

Bio Moisturizing Day Cream

Bio Nutritive Night Cream

Bio Facial Serum

Bio Facial Mask (alleen salonproduct)

Bron: La Tinta

Gerelateerde berichten