Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Net als de Beauty Trade special, viert ook de Make-Up Awards een jubileum in 2017. De prestigieuze visagieprijs wordt dit najaar uitgereikt voor de twintigste keer!Tijdens de voorjaarsbeurs wordt alvast de ‘old time favourite’ gekozen uit alle voorgaande winnaars gekozen én is de uitreiking van de Student Award 2017! 

Beauty meets power! 

De grootste make-upcompetitie van de Benelux heeft als thema dit jaar: Beauty meets power. Jij kent vast ook wel zo’n persoon: vrouwen die succesvol zijn, weten wat ze doen, een statement durven te maken: pure powervrouwen! Bij het thema van de Nederlandse Make-up Award 2017 draait alles om elegantie en power. Krachtige vastberadenheid en vrouwelijke elegantie ontmoeten elkaar in een mooie beauty make-up. Vrouwen die hun passie volgen, wilskracht tonen, ambitieus en zelfverzekerd zijn en toch kwetsbaar durven te zijn, vragen om een elegante beauty make-up die hun innerlijke kracht versterken. Wie zijn voor jou powervrouwen? Koningin Maxima, het creatieve brein van Nasty Gall Sophia Amoruso, powermeisje Malala Yousafzai of van eigen bodem Anna Nooshin? Creëer je eigen succes met een elegante en eigentijdse make-up voor een powervrouw. Je kunt je hier inschrijven.

Jouw favoriet uit 20 jaar winnaars

Op zondag 26 maart, tijdens de voorjaarsbeurs Beauty Trade special, maken de winnende prachtige creaties die in het verleden voor de Nederlandse Make-up Awards zijn gemaakt een rentree! Het publiek kan namelijk stemmen op zijn of haar favoriete winnende creatie van voorgaande jaren. Denk hierbij aan de Karajuku girl van Linda Blauw, Ethnic Beauty van Hanae Al Hadji of de creatie van Juliette den Ouden met het thema Future Galaxy. Allemaal komen ze voorbij en jij kunt mee beslissen wie de uiteindelijke overall winnaar wordt! Het evenement zal feestelijk worden afgesloten met muziek, zang en bubbels. We zouden het erg leuk vinden als je de deelnemers van deze bijzondere jubileumeditie komt toejuichen tijdens de spannende ontknoping die wordt gepresenteerd door televisiepresentatrice en voormalig Miss Universe Nederland: Paulien Huizinga.

27 maart uitreiking Student Award

Tijdens dit feestelijke jubileum op zondag 26 maart zullen tevens een aantal forumdiscussies worden gehouden over thema’s zoals: 20 jaar make-up, de veranderingen van het heden & verleden, de do’s & don’ts, maar ook de stormachtige ontwikkelingen van de nieuwste trends en producten. Dit forum zal worden geleid door een aantal prominente vaklieden uit de branche en is voor iedereen vrij toegankelijk.

De Student Award wordt ook gehouden tijdens Beauty Trade special op maandag 27 maart. Het thema voor deze wedstrijd is: ‘It’s that easy’, een make-up look voor tijdens een sollicitatiegesprek. Deze zal worden gehost door TV persoonlijkheid en producent Sipke Jan Bousema.

Foto: makeupawards.nl

Gerelateerde berichten