Dit jaar is een jaar van uitersten: we zien niet alleen mooie natuurlijke looks, maar gaan ook los met neon! Het voordeel is dat je alle kanten uit kunt. Als je van kleur houdt kun je je helemaal uitleven, maar met enkel een roze blush kom je ook goed weg.

Smokey eye
Deze beautylook staat al jaren met stip op één en dat is niet zo verwonderlijk want je kunt er vele kanten mee op! In tegenstelling tot de klassieke zwarte variant, kiezen we deze zomer voor een subtielere variant. Geïnspireerd op de jaren ’70 bevat deze smokey eye kleurtinten van bruin, koper en brons voor een warme en zachte afwerking. Maar er is ook een andere variant dit seizoen! Eentje die glanst en schittert, want in plaats van de matte finish die we eerder zagen, gaan we dit seizoen voor metallic. Zilver of roségoud, jij mag het zeggen!

Glanzende lippen
Glans! En veel ook. Afgelopen jaar zagen we al de comeback van glanzende lippen en ook dit jaar blijven ze favoriet en een grote trend. Deze zogenaamde ‘wetlook’ draag je transparant of met kleur, net wat je wilt en waar je zin in hebt. Het enige dat belangrijk is, is dat de lippen volop blijven glanzen in de zon.

Neon
Houd jij wel van felle kleuren en durf je kleur te bekennen? Dan is de neon-trend zeker iets voor jou! Net zoals neon binnen de modewereld een opmars maakte, maakt het opvallende kleurenpallet ook op beautygebied een knappe verschijning. Een zwarte eyeliner hebben we al te lang gezien in het straatbeeld, maar een neon eyeliner zorgt voor een leuke afwisseling. Ook de oogleden hebben we op de verschillende catwalks gezien met felle kleuren.
Gewaagd? Misschien wel, bij het fijne zonnetje dat zich de laatste tijd gelukkig steeds vaker laat zien, past een geel, blauw of roze gekleurd lijntje prima.

Lekker naturel
Hoewel we deze zomer veel felle kleuren en super gloss en glitter zullen zien, is er een mooie tegenhanger waarbij een sterke focus wordt gelegd op de natuurlijke beauty looks met weinig tot géén make-up. Geen opvallende make-up, maar juist in plaats daarvan een fijne verzorgde huid met een nude kleurige lipkleur en lichtroze blush. En dat is goed nieuws voor wie niet zo handig is met de make-upkwast of juist van een meer ingetogen trend houdt! En hoewel het lijkt of je geen make-up op hebt, kun je je huid laten stralen met een
hydraterende foundation, je jukbeenderen voorzien van wat highlighter en jezelf oppeppen met de juiste blush. Wil je toch wat extra kleur aanbrengen? Deze trend laat zich namelijk heel goed combineren met een opvallende lichte kleur die wordt aangebracht in de inner corner, zoals bijvoorbeeld een roze kleur.

Gerelateerde berichten