Vetverbranding, spiergroei en pijnbestrijding is nu in jouw kliniek, praktijk of salon mogelijk!

Vetverbranding
Wonder Muscle & Toning Therapy verbrand vet met radiofrequente emissies

De nieuwste versie van onze gepatenteerde Wonder Therapy apparatuur werkt nu ook met radiofrequentie. De warmte-energie van de radiofrequente emissies dringt diep door in de huid waardoor het de vetlaag en de collageen en elastinevezels bereikt. Dit leidt tot vetverbranding, nieuw collageen, een verbeterde doorbloeding en een strakkere, gladdere huid met verminderde omvang. Een radiofrequentie behandeling is geheel pijnloos, het verstrakt en verstevigt de
huid en laat tegelijkertijd het vet op een veilige manier wegsmelten.

Spiergroei
Wonder Muscle & Toning Therapy veroorzaakt 52.000 spiercontracties in een sessie van slechts 25 minuten!

De spiercontracties leiden tot een toename van de spiermassa van 16% tot 25%. De spiercontracties vinden gelijktijdig op de 6 belangrijkste spiergroepen van het menselijke lichaam plaats; de buik (zowel rechte als schuine buikspieren), de billen, de benen (zowel de achterkant als de voorkant van de bovenbenen) en de armen. Deze spiergroei wordt gestimuleerd door middel van elektromagnetische- en neurostimulatie, wat leidt tot het gelijktijdig verlies van vet in de omgeving van de behandelde spieren.

Effectieve pijnbestrijding en minder klachten met Selectieve Neurostimulatie
Wonder Muscle & Toning Therapy effectief bij (chronische) pijn

Wonder Therapy is een revolutionaire elektromagnetische spierstimulatie in combinatie met selectieve neurostimulatie van hoge intensiteit die pijnprikkels onderdrukt. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat neurostimulatie bij behandeling van (chronische) pijn voor een duurzame pijnverlichting zorgt. Dit resulteert in vermindering van danwel stoppen met het gebruik van (opioïde) pijnstillers, waardoor de functionele mogelijkheden van de patiënt toenemen met als gevolg een verbetering van kwaliteit van leven.

Ook met Wonder Therapy aan de slag?
ONTVANG NU TIJDELIJK 10% INTRODUCTIEKORTING
Neem contact met ons op via:
+31(0)6 168 491 22
info@wonder-therapy.com
www.wonder-therapy.com

Gerelateerde berichten