Welkom bij de vloeibare vitaminen van Swedish Healthbrand, de nieuwe manier om vitamine in te nemen. Geconcentreerder, geen vulstoffen, tot 14x zoveel actieve ingrediënten en nu ook NON-GMO (in het Nederlands vertaalt dit zich naar: niet-genetisch gemodificeerde organismen).

De verpakkingen van Multivitaminen (voor hem, voor haar, voor kids) geven een totale verzorging op vitaminegebied om de weerstand optimaal te houden en tekorten aan te vullen. Ook zijn er unisex specifiek samengestelde vitaminen zoals Calcium-Magnesium, Joint support, Ginseng Energy of Liquid iron. De verpakkingen inclusief gratis maatbeker zijn de dosis voor een maand. Veel mensen combineren vitamine en veelal neemt het gehele huishouden vitamine in ter bevordering van hun gezondheid.

Waarom is kiezen voor vloeibare vitaminen belangrijk?

  • Gemiddeld bevat een dagelijkse shot met vloeibare vitamine 14 keer zoveel actieve ingrediënten in het zelfde gewicht als een tablet of capsule.
  • Vloeibare versie van vitaminen nemen gemakkelijker en beter op in het lichaam. Veel meer nutriënten worden opgenomen door de darmen en verspreid door het lichaam, het resultaat is aantoonbaar beter en sneller.
  • Er zitten geen vulmiddelen in vloeibare vitaminen tot in tegenstelling van tabletten.
  • Inname van vloeibare vitaminen is voor iedereen. Veel mensen hebben moeite met inname van tabletten of capsules, met name om ze door te slikken.

We bieden voor u als verkooppunt niet alleen een maandelijks contact met uw klant maar ook de mogelijkheid om extra verdiensten binnen te halen. Daarnaast bieden we een goede financiële marge op de producten waardoor u zelf ook een extra stroom met inkomsten heeft in uw bedrijf.

Scan de code voor het starterspakket

U krijgt op de verkoopadviesprijzen maar liefst een inkoopvoordeel van 45%. U kunt een startpakket selecteren en vanuit daar uw verkochte voorraad aanvullen. Wenst u een startpakket op maat omdat u een specifiekere groep klanten heeft? Dat kan natuurlijk ook. Geeft u een seintje dan stellen we het zelf samen op basis van uw wensen.

Scan de code voor 10% korting

U kunt per product per flesje bestellen, u hoeft geen verplichte grote afnames te doen. Wanneer u uw starterspakket heeft besteld ontvangt u uw persoonlijke kortingscode zodat u ten alle tijden kunt bij bestellen op basis van uw eigen condities.

Swedish Healthbrand

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten