Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Op naar een nieuwe wedstrijd!

Bij Beauty Trade Professionals (BTP) kwamen regelmatig vragen binnen van nagelstylisten en leveranciers waarom er niet weer een nagelkampioenschap tijdens de vakbeurs gehouden kon worden. Daar geeft de leveranciersorganisatie gehoor aan gegeven met een fonkelnieuwe en uitdagende nagelwedstrijd! Op zaterdag 28 september 2019 organiseert de BTP de ‘Nail Award’ tijdens de vakbeurs Beauty Trade Festival in Jaarbeurs Utrecht. Doe je mee?

Het doel van de Nail Award is vooral tegemoetkomen aan de wens van de markt, en om dit onderdeel van de beautymarkt te stimuleren tot verdere professionalisering. Om het daarnaast een meerwaarde voor de beurs te laten zijn, moest het een andere wedstrijd zijn dan de gevestigde wedstrijden in de markt. Naast belangrijke elementen als vaktechniek en creativiteit, draait het bij de Nail Award ook om ondernemerschap en visie. Wil je jezelf uitdagen als vakspecialist? Beter inzicht krijgen in je prestaties? Groeien in vakmanschap, trots en zelfvertrouwen? Geef je dan op!

Wat wordt er van je verwacht?
Maak een ‘Magazine Cover’ design (staand) op A4-formaat met daarop op het thema gebaseerde nagels. De foto moet uiterlijk op 16 augustus 2019 ingeleverd worden bij de organisatie. De foto mag ook eerder aangeleverd worden, persoonlijk (op afspraak) of per (aangetekende) post. De inzending moet tevens voorzien zijn van een korte uitleg waarom er gekozen is voor het design en een korte presentatie van je salon en jouw visie op het vak nagelstylist. De foto moet ook in JPG-formaat aangeleverd worden via info@beautytradeprofessionals.nl. Beeldmanipulatie is niet toegestaan. 

Thema
Het thema van de wedstrijd is ‘fashion’, waarbij alle soorten nagels zijn toegestaan: natuurlijke nagels, gelnagels, acrylnagels of nieuwe systemen. Alle vormen en lengtes van de nagels zijn ook toegestaan. De nagels moeten voorzien zijn van bij het thema en de styling passende nail art. Op de foto moeten de nagels (minstens vier nagels) en een hand duidelijk zichtbaar zijn en centraal staan. Je mag in combinatie ook het model op de foto laten zien. Gebruik minimaal drie kleuren en als je kiest om het design op een kunstapplicatie te plaatsen, dan wordt tevens de kunstapplicatie beoordeeld.  

Live on stage
Uit alle inzendingen worden door de vakkundige jury – afhankelijk van het aantal inzendingen en de kwaliteit – genomineerden vastgesteld en zij gaan tijdens de vakbeurs hun creatie nogmaals ‘live on stage’ maken. Deelnemers krijgen dan twee uur de tijd om hun design van de coverfoto op één hand van een zelf meegebracht model te maken. Tijdens de beurs worden de winnaars bekend gemaakt. Zij krijgen een mooie beker, geldprijs én een interview en fotoshoot/step by step in het vakblad ProfNail. 

De Nail Award wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor BeautyXL en mediapartner ProfNail.

Sta je te trappelen om mee te doen aan deze nieuwe wedstrijd? Vraag dan snel een inschrijfformulier en het wedstrijdreglement aan bij Maddy Weide van de organisatie via info@beautytradeprofessionals.nl. 

 

Gerelateerde berichten