De afgelopen Vakbeurs Totale Voetverzorging is in een prima stemming verlopen. Meer dan 3.300 bezoekers bezochten de vakbeurs die dit jaar van 16 t/m 18 april werd gehouden in de Rijnhal in Arnhem. Het prachtige lenteweer en diverse weg opbrekingen konden deze grote groep bezoekers niet weghouden van dit jaarlijkse evenement.

Terecht, want niet vaak is men in de gelegenheid om alle belangrijke leveranciers van producten en diensten tijdens een dag te bezoeken. Alle exposanten hadden ook veel tijd en aandacht besteed aan de vakbeurs door het brengen van een scala aan nieuwe producten en niet zelden voor prijzen die alleen tijdens de vakbeurs gelden. Bovendien had de organisatie van de VTV er voor gezorgd dat naast de gratis koffie, thee en een heerlijk ijsje, ook bij het verlaten van de beurs een flesje water voor onderweg naar huis klaar stond. Dit werd zeer gewaardeerd door de bezoekers.

Naast alle nieuwe producten en diensten die exposanten demonstreerden tijdens de vakbeurs, was er ook een breed en uitgebreid programma aan lezingen en workshops. Deze met zorg samengestelde lezingen op de Vakbeurs Totale Voetverzorging waren allemaal geaccrediteerd door de stichting ProCERT met twee studiepunten per bijgewoonde lezing of workshop. Dat deze accreditatie er toe leidde dat vrijwel alle lezingen druk bezocht waren was duidelijk merkbaar voor bezoekers en exposanten.

De volgende (18e) editie van de Vakbeurs Totale Voetverzorging is wederom in de Rijnhal te Arnhem van 15 t/m 17 april 2011. Een beurs die u in uw branche niet mag missen.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten