Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Is je klant uitgekeken op zwarte, volumineuze wimpers, bling-bling eyelashes en pastelwimpers met glitters? Designer Tien Pham steelt de show met zijn nieuwe, lichtgevende ontwerp!

Wimperextensions

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties als het aankomt op wimperextensions. Veel klanten kiezen voor een natuurlijk resultaat en willen graag volume of lengte toevoegen met zwarte of bruine extensions. Er is dan nog de keuze uit materiaal, krulvorm en dikte. Andere klanten vinden het leuk om hun ogen te verfraaien met iets extremers, bijvoorbeeld pastel-, neon- of regenboogkleuren, wimpers met bling-bling in de vorm van steentjes of glitters et cetera. De nieuwste trend gaat een stapje verder.

Lichtgevende wimpers

Designer Tien Pham presenteerde laatst op een beurs in Amerika de LED Eyelashes. Zoals de naam al doet vermoeden, geven deze wimpers licht terwijl je ze draagt. Je brengt de LED Eyelashes met een wimperlijm aan op de natuurlijke wimpers. Tot zo ver geen bijzondere techniek, dus. Maar daarnaast zitten de wimpers ook vast aan kleine, bijna onzichtbare snoertjes die aan de achterkant van het hoofd samenkomen in een kleine batterij.

‘Sparkle’ en ‘dance’

De LED Eyelashes worden deze maand gelanceerd in zeven kleuren: roze, rood, blauw, lichtblauw, wit, geel en groen. Je kunt deze lichtgevende regenboogwimpers afstellen op ‘aan’, waarbij ze continu licht geven en er zijn nog twee andere standen: ‘sparkle’ en ‘dance’. Bij de ‘sparkle’ stand gaan de individuele wimperhaartjes één voor één aan en uit, bij de ‘dance’ stand gaat de complete wimperstrip aan en uit. Volgens Pham heb je zelf geen last van de lichtgevende wimpers. Hij vertelt dat hij vaak niet eens door heeft dat hij ze op heeft en een hand over zijn oog moet doen om het licht te zien. De LED Eyelashes kunnen meerdere keren gebruikt worden en zijn bestand tegen zweet. Pas alleen wel op met water.

Is Europa hier klaar voor?

Amerika loopt vaak voor met trends ten opzichte van Europa. Wij zijn benieuwd of deze LED Eyelashes de Europese markt gaan veroveren! Is dit iets voor je klanten en zie jij jezelf al lopen met deze schitterende wimpers?

Gerelateerde berichten