Leon Hajenius uit Lelystad is de winnaar van de Make-up Award 2015. De prijs geldt als de hoogste onderscheiding voor visagisten in de Benelux en de winnaar van de Make-up Award vertegenwoordigt Nederland volgend jaar tijdens de International Make-up Championship. Dit jaar was het thema ‘Colorful World’. De bekendmaking vond plaats op 8 maart tijdens de vakbeurs vakbeurs voor schoonheidsverzorging Beauty Trade Special 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Bekijk hier het filmpje

Deelnemende visagisten aan de Make-Up Awards stuurden aan de hand van het thema ‘Colorful World’ een foto met hun creatie op. Op basis van ingezonden foto’s werden de beste inzendingen genomineerd. Tijdens de showfinale op 8 maart 2015 op Beauty Trade Special maakten deze visagisten hun creaties op het podium. De vakjury jureerde live op de bühne en Leon ontving het hoogste aantal punten. Er werd gelet op techniek, creativiteit, hygiëne, en de totaalpresentatie.

Tijdens de prijsuitreiking van de 16e Make-up Awards gaven Sjors van der Panne, Emmaly Brown en Rob de Nijs, alle drie bekend van ‘The Voice of Holland’, spectaculaire optredens. Naast de Make-up Award 2015 werd ook de Public’s Choice Award uitgereikt. Norien Voskuilen ontving de meeste stemmen van het publiek en nam de Public’s Choice Award mee naar Gellicum.

Foto: Make-Up Awards

Gerelateerde berichten