Make-up Artist James McKnight leert jou zijn tips en tricks op de Beautyspot.nl trade edition

Dit jaar lopen er op de Beautyspot.nl trade edition allerlei interessante sprekers rond, waaronder de bekende James McKnight. Deze Make-up Artist houdt op zaterdag 9 april een presentatie op het Styling Stage waarin hij meer vertelt over de voorjaarslook van dit jaar met bijbehorende tips & tricks. Een uitgelezen kans om je kennis bij te spijkeren en je te laten boeien door deze invloedrijke beautyprofessional.

James is een Make-up Artist uit Engeland die momenteel razend populair is en het vak al bijna 10 jaar beoefent. McKnight staat bij zijn klanten vooral bekend om zijn ultra glamoreuse en krachtige maar toch draagbare make-up. Het succes van zijn werkwijze zit hem vooral in het luisteren naar mensen. Door te luisteren leert James zijn klanten en bijbehorende wensen en behoeften kennen, wat het mogelijk maakt om op maat gemaakte make-up te leveren. McKnight geeft aan dat hij hierdoor in staat is om zijn klanten er niet alleen geweldig uit te laten zien maar ook geweldig te laten voelen. 

McKnight werkte onder andere met het grote Italiaans modemerk Versace, professional Make-up Artist Bobbi Brown en met cosmeticamerken Illamasqua en Space NK. Ook had James een contract bij Estée Lauder waar hij ruim zes jaar Make-up Artist en trainer is geweest. Momenteel is James verbonden aan het merk New CID Cosmetics. Daarnaast werkt hij regelmatig samen met Paul Mitchell’s team tijdens hun haarshows.

James McKnight heeft zich gespecialiseerd in bruidsmake-up en is een van de weinigen die airbrush make-up aanbied. Zijn lijst met klanten bestaat voornamelijk uit professionele fotografen en modellen, kappers en hun salons, en bruiden. Naast zijn samenwerkingen met klanten wordt zijn werk regelmatig online en internationaal gepubliceerd.

Benieuwd wie er allemaal komen spreken en welke onderwerpen aan bod komen? Bekijk dan hier snel het volledige programma, zodat je niets hoeft te missen!

Gerelateerde berichten