Kun jij hele creatieve, originele, trendy en professionele make-up aanbrengen en dat ook nog vakkundig op een foto (laten) vastleggen? Schrijf je dan nu in voor de Make-Up Award 2007, de jaarlijkse fotowedstrijd voor visagisten.

De winnaars van de juryprijs krijgen een geldprijs van € 500,- en de winnende foto’s worden op de cover van Visagie geplaatst. Bovendien maak je kans op de publieksprijs van € 100,-. Doel van de wedstrijd is om visagisten en make-up artists te stimuleren op het gebied van creativiteit, perfectionisme en professionaliteit en daarop wordt ook gelet bij de beoordeling.

Inschrijven kan in twee categorieën: Beauty Make-up (voor de cover van een glossy) of Vrij Werk, waarmee een bepaald thema verbeeld wordt. Elke inzending bestaat één portretfoto op A4-formaat dan wel 20 x 30 cm. Meerdere foto’s per categorie mag. Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige vakjury, die per categorie vijf creaties nomineert.

Tijdens de vakbeurs Beauty Salon dimensions dit najaar in Utrecht, worden de winnaars in beide categorieën bekend gemaakt. Alle ingezonden foto’s worden dan ook aan de beursbezoekers getoond, die kunnen stemmen op hun favoriete creatie. De twee foto’s met de meeste stemmen krijgen de publieksprijs ad € 100,-. Het inschrijfgeld voor de Make-Up Award bedraagt € 25,- voor de eerste foto, voor elke volgende inzending € 15,-. Inzendingen dienen uiterlijk 2 juli 2007 in het bezit te zijn van de organisatie en de betaling uiterlijk op 9 juli.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten