Trendlook herfst/winter 2015
De modewereld spreekt maar over één ding het komende seizoen: Fluweel is de trend van aankomende herfst/winter 2015. Kom deze nieuwe trendlook “Addicted to Velvet” van Malu Wilz Beauté bekijken en proberen op de Beautyspot.nl live edition. Deze natuurlijke-verleidelijke look kan geen enkele vrouw weerstaan. In het dagelijkse leven, op kantoor of als avondmake-up.


EYES
Verleidelijke blikken belooft de nieuwe QUATTRO EYE PALETTE ADDICTED TO VELVET editie. Met deze vier op elkaar afgestemde zijdezachte kleuren kunnen discrete accenten voor de dagmake-up aangebracht worden. Voor een uitdrukkingsvolle avondmake-up kun je de oogschaduws verleidelijk combineren tot Smokey Eyes. De ONE FOR ALL MASCARA in een grijstint met glansdeeltjes maakt de make-up af. Deze alleskunner zorgt voor volume, een prachtige opslag en scheidt de wimpers.

TEINT
De luxe VELVET TOUCH MAKE UP geeft iedere vrouw een gelijkmatige teint en camoufleert fijne lijntjes en rimpeltjes. Deze lang houdbare en zachte finish is de perfecte match met de trendkleuren. De driekleurige TRUE MATT BLUSHER in gelimiteerde oplage voelt fluweelzacht aan op de wangen. Enkel of met elkaar gecombineerd, deze matte kleuren zijn perfect geschikt om een natuurlijke contour te creëren.

LIPS
De nieuwe TRUE MATT LIPSTICK  laat de lippen zacht en soepel aanvoelen met een matte finish. De langhoudbare lippenstift met revolutionaire textuur dekt perfect. Voor verleidelijke, trendy lippen!

NAILS
Elegant en passend bij de trend worden 3 kleuren NAIL LACQUERS  in matte tinten nieuw gepresenteerd. Om het mat effect te accentueren, wordt aangeraden om de topcoat achterwege te laten.

De display kost € 225,74 excl. btw. De display met testermateriaal en brochures worden gratis meegeleverd.


HAPARKO Cosmetics
Beauty2Inspire
Stand 03.B062
Meer exposantennieuws »

Gerelateerde berichten