Desiré van den Ende, Laurens van Essen & ICI JOLIE zijn in de prijzen gevallen op het Global Creative Awards event in Chicago.

Kao Salon Division presenteerde met trots de langverwachte 2023 Kao Salon Global Experience, een sensationele samensmelting van creativiteit, innovatie en inspiratie. Dit tweedaagse evenement verwelkomde meer dan 2000 stylisten van over de hele wereld voor een onvergetelijke presentatie van buitengewone creaties, een spannende live wedstrijd en boeiende optredens van artiesten in de bruisende stad Chicago op 24 en 25 september 2023. Deelnemers genoten van een betoverende vertoning van de nieuwste trends, technieken en producten die kenmerkend zijn voor de Kao Salon familie.

“Bij Kao Salon is creativiteit niet alleen een modewoord – het is ons DNA”, zegt Dominic Pratt, President, Kao Salon Division. “Onze toewijding aan innovatie, verbeelding en integriteit drijft ons elke dag, en de Kao Salon Global Experience is de belichaming van dit ethos. We gebruiken deze tijd om niet alleen onze uitzonderlijke producten te vieren, maar nog belangrijker, de opmerkelijke individuen die deel uitmaken van onze Kao Salon familie.”

Kao Salon Global Experience is meer dan alleen een evenement en dient als een viering van creativiteit, een bewijs van innovatie en een bijeenkomst van gelijkgestemde individuen die gepassioneerd zijn over het verleggen van de grenzen van de beauty- en haarindustrie. Het was ook de viering van de 75e verjaardag van Kao Salon’s stylist gerichte merk Goldwell, het hoogtepunt van tientallen jaren baanbrekende innovatie, toonaangevende technologie, onderzoek en ontwikkeling en hechte relaties tussen Goldwell en haar stylisten.

Enkele van de vele hoogtepunten van het evenement was de Global Creative Awards avond met de bekendmaking van de nieuwe winnaars, de première van de nieuwe “Hair Every Wear 3.0” collectie van Global Goldwell Ambassador Angelo Seminara, evenals de “Eras of Anarchy” collectie van het Rush Artistic Team, die geïnspireerd is door en een eerbetoon is aan de voorbeelden van de Britse mode. “We willen het publiek meenemen op een eclectische reis, een visueel feest dat inspireert in een onnavolgbare Rush stijl”, zegt Any Heasman, Rush International Artistic Director.

Angelo Seminara deelt zijn enthousiasme voor het evenement: “Kao Salon Global Experience is zo’n uniek evenement. Ik vond het geweldig om mijn visie en passie te delen met gelijkgestemde professionals en het is verbazingwekkend om de speciale band te zien tussen de artiesten die in deze industrie werken. De Global Creative Awards Evening is wereldwijd het grootste evenement in zijn soort!”

Ook de show van Mario Krankl was een ode aan creativiteit. De videocollectie “Frankenstein’s Beauties” pakt een thema op dat in een sombere stemming relevanter is dan ooit. “Naast het kappersvak is haar mijn speeltuin en een uitdrukking van oneindige creativiteit”, zegt Krankl.

Gerelateerde berichten