Het is alweer veel te lang geleden dat er live nagelwedstrijden werden gehouden op de beauty vakbeurs in Utrecht. Maar Beauty2Buy heeft de primeur! Tijdens de vakbeurs – die 16, 17 & 18 september gehouden wordt in Jaarbeurs Utrecht – bruist de beursvloer weer van de nagelkampioenschappen. Ben jij erbij?

Of je nu meedoet aan wedstrijden omdat je in een wedstrijdteam zit, omdat je gestimuleerd wordt door je omgeving of omdat je jezelf graag wilt meten met andere deelnemers, meedoen aan een nagelkampioenschap is spannend, maar vooral heel leuk! En omdat er zoveel verschillende wedstrijden zijn, is er voor ieder wat wils. Ben je er zelf nog niet klaar voor om mee te doen, of wil je eerst nog die wedstrijdtraining volgen? Kijk dan tijdens de beurs in ieder geval mee als toeschouwer en moedig je medenagelstylisten aan!

Nieuw nagelkampioenschap
The Nail Award Competition is een fonkelnieuw nagelkampioenschap georganiseerd door Roxenne Nails uit Nederweert. Roxenne heeft haar sporen in de nagelbranche al dik verdiend en wist zelf al meerdere malen grote prijzen in de wacht te slepen. Inmiddels is ze al jaren trotse eigenaar van een online nagelgroothandel en geeft ze opleidingen, trainingen en workshops aan nagelstylisten die verder willen groeien in het vak of zich willen verdiepen. Wat dit nagelkampioenschap anders maakt dan de andere?

Roxenne van Eijk, organisator van The Nail Award Competition: “Deze wedstrijd staat open voor nagelstylisten van alle niveaus en nationaliteiten en er is een brede diversiteit aan opdrachten en thema’s. En het allermooiste? Na jaren van weggeweest worden deze nagelkampioenschappen weer ouderwets op de beursvloer van dé vakbeurs voor beauty specialisten gehouden! Het decor voor The Nail Award Competition is Beauty2Buy, die van 16 tot en met 18 september aanstaande wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht. Ook de uitreiking is tijdens de vakbeurs en dat geeft het geheel extra cachet. Wie wil namelijk niet op de bruisende beursvloer toegejuicht worden door de branche?!”

Goed om te weten
The Nail Award Competition is een merkonafhankelijke wedstrijd en staat open voor nagelstylisten van alle niveaus en nationaliteiten. De wedstrijden zijn onderverdeeld in een beginners-, gevorderden- en masterdivisie en het is mogelijk om bij verschillende wedstrijden op verschillende niveaus in te schrijven. Dit betekent dat een deelnemer in de ene wedstrijd als master kan deelnemen, maar in een andere als gevorderde. Bij The Nail Award kun je kiezen uit maar liefst 11 wedstrijden, waarvan 5 live wedstrijden en 6 offline wedstrijden: van Special Shape Inlay tot Mix Media Tipbox, B.I.A.B. en Salon Nail Art en Gelpolish.

Het maakt niet uit waar jouw focus ligt, voor iedereen is er één of meerdere wedstrijden! Ben je onderdeel van een wedstrijdteam? Dan is meedoen ook zeker aan te raden! Ben je nu al enthousiast geworden? Kijk dan snel welke wedstrijden er allemaal zijn en schrijf je in via www.nailaward.nl/webshop. Als je klikt op de wedstrijd van jouw keuze vind je direct een korte omschrijving van de opdracht en een link om het reglement te downloaden.

Wil je hier graag aan meedoen of gewoon een kijkje komen nemen? Noteer zaterdag 16 of zondag 17 september dan vast in je agenda!

Gerelateerde berichten