Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Het is best lastig om een perfecte, strakke lijn op het bewegend ooglid te maken. Dat vonden meer mensen en daarom is op Instagram een nieuwe trend geboren: de bubble eyeliner. Maar of deze bubble eyeliner makkelijker te realiseren is?

Precisiewerkje

Voor een MUA is een vaste hand geen overbodige luxe. Vooral het aanbrengen van eyeliner is een precisiewerkje. Make-up Artist en beauty YouTuber Jenny Gonzalez bedacht een nieuwe vorm van eyeliner aanbrengen met de bubble eyeliner. In het filmpje laat ze zien hoe je dat doet.

Eyeliner met halve maantjes

De nieuwe eyeliner look lijkt op een normale eyeliner, maar in plaats van een rechte, mooie lijn, breng je de liquid eyeliner aan in een bubbelvorm met halve maantjes. Om de look te maken, gebruikt deze MUA de achterkant van haar eyelinerflesje om de halve cirkels te creëren. Eerst drukt ze de achterkant in de vloeibare eyeliner en vervolgens dept ze deze op haar ooglid. Om het oog iets te liften, werkt ze de bubble eyeliner uit naar boven, richting het uiteinde van haar wenkbrauw.

Trend

Op Instagram wordt de trend in rap tempo overgenomen door zowel consumenten als andere MUA’s. Wat denk jij: is deze nieuwste Instagram-trend een ‘go’ of een ‘no go’? Zou deze trend overwaaien naar Nederland en zouden jouw klanten interesse hebben in een bubble eyeliner?

Gerelateerde berichten