Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Hoera, na de positieve reacties op het online beursweekend van Beauty Trade Special heeft de organisatie besloten om de  komende periode met regelmaat diverse boeiende webinars te realiseren. Aankomende donderdag is de eerste met Tom Sebastian van Grow Support en dan volgt volgende week dinsdag Corné ter Maaten van NetBeauty.  Meld je snel aan voor deze gratis inspiratie, ondernemerskennis & support! 

Programma gratis webinars:


Donderdag 23 april
Staat Beauty Support 4.0 op het programma. Dit webinar wordt verzorgt door Tom Sebastian, van Grow Support. Het is een webinar wat volledig in het tekenen staat van ondernemen. Wat kun je juist nu doen in deze spannenden tijden. De hoofdzaken die Tom behandelt zijn:

•Hoe voel jij jezelf binnen jouw bedrijf?
•Hoe gaat het financieel?
•Hoe gaat het met je marketing?

Tom Sebastian heeft ruim dertig jaar ervaring als ondernemer in de beauty- en lifestyle branche op hoog niveau. Zowel nationaal als internationaal heeft hij aan de top gewerkt als beauty expert voor celebrities, TV & magazines. Mis dit webinar dus zeker niet, en zet m in je agenda!

Dinsdag 28 april
Gaat Corné ter Maaten van NetBeauty in op het belang en inzetten van nieuws-brieven. Een nieuwsbrief schrijven kan je veel opleveren in termen van klantrelaties, klantenbinding en conversie. Maar hoe schrijf je een effectieve, goede nieuwsbrief? Een goede nieuwsbrief kan een ideaal marketingmiddel zijn, mits je deze op de juiste manier schrijft. Maar hoe doe je dat?

Corné ter Maaten is eigenaar van NetBeauty, een marketingbureau wat zich gespecialiseerd heeft in de beauty branche en zich puur op de markt van uiterlijke verzorging richt. Corné is een veelgevraagd spreker op beauty vakbeurzen en kan jouw nieuwsbrieven  naar een hoger niveau tillen! Mis dit webinar dus zeker niet, en zet m in je agenda!

Aanmelden
Schrijf je nu in om de webinars te kunnen bekijken. Eenmaal aangemeld ontvang je een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres, met een link om het webinar te kunnen volgen. Je kunt het webinar volgen vanaf een computer, tablet of telefoon. Heb je vragen over de webinar? De sprekers zullen jouw vragen beantwoorden in de livechat.

Hou Beautyspot.nl in de gaten voor meer updates! 

Gerelateerde berichten