Wie mag de titel ‘Ondernemende Vrouw 2023’ dragen? De genomineerden in de categorie filantropie, duurzaamheid en media personality zijn bekend. Wie is jouw favoriet en verdient deze titel? Breng voor 4 oktober je stem uit in de drie categorieën. Op donderdag 5 oktober worden de winnaars bekendgemaakt.

Filantropie
Liefde voor de mensheid: het zorgen voor, het voeden van, het verbeteren van of het vergroten van de levenskwaliteit of het ontwikkelingspotentieel van mensen. Filantropie is de ontplooiing van privé-initiatieven voor het publieke welzijn, gericht op het verbeteren van de levensomstandigheden van anderen.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen is ondernemen met respect voor mens, milieu en maatschappij. Met een sociale inslag goederen en diensten op de markt zetten of via product of dienst maatschappelijke kwesties op de agenda zetten. Het moet anders en deze ondernemers laten zien dat het anders kan.

Media personality
Een media personality komt tot uiting in de ambities die een vrouw heeft, hetgeen zij communiceert, en vooral de manier waarop ze (onderscheidend) haar werk doet.

De winnaars zijn inmiddels bekend en vind je hier!

 

Gerelateerde berichten