Zet de radio of tv aan, kijk of luister naar de commercials en reclamespots en jawel… het gaat alleen nog maar over het aankomende EK voetbal. Supermarkten bedenken de gekste EK-acties om klanten naar hun winkel te krijgen.

Volle straten in verschillende steden kleuren oranje en de voortuintjes worden aan alle kanten ook versierd in de bekende (en vooral opvallende!) kleuren oranje en rood-wit-blauw. Eigenlijk kun je om al dat ‘oranjegevoel’ niet meer heen. Ook op nagelgebied wordt er op het oranjegevoel ingespeeld, door bijvoorbeeld het aanbieden van speciale EK-kits. Maar wat als je helemaal niets met voetbal en dus het oranjegevoel hebt?

Ter inspiratie
Leveranciers helpen je graag een handje om je oranje creativiteit een boost te geven. Zo word je uitgedaagd om de leukste setjes bij je klanten te maken en de foto’s te posten op je Facebook- of Instagramaccount. Ben je zelf niet zo creatief met oranje, wit, rood of blauw? Geen punt: met gemak wordt een bord op Pinterest aangemaakt om jou te inspireren. De gel polish wordt lustig gecombineerd met bijpassende glitters, om jouw klanten straks helemaal EK-proof weer naar huis te laten gaan.

Oranje in je studio
Wat kun je – naast het aanschaffen van een Oranjekit – nog meer doen om ‘onze jongens’ in jouw nagelstudio te krijgen? Je kunt passende Oranje-acties verzinnen, waarbij je speciale EK-behandelingen aanbiedt, oranjekortingen geeft of zelfs leuke producten weggeeft of verloot. Je kunt je salon, net als vele straten in dorpen en steden, volhangen met oranje vlaggetjes, slingers, oranje drinkgerei en andere gekkigheid. En wil je jouw voetballiefhebbende klanten helemaal in de watten leggen? Zet dan een tv neer of hang een scherm op, waardoor ze tijdens de behandeling geen bal hoeven te missen!

De redactie is benieuwd wat jij doet in je nagelstudio: wel of geen EK-actie en oranjegevoel?

 

Gerelateerde berichten