123 Slim10

Artikelnummer: 303355eea100 Categorie:

Beschrijving

Rextro B.V. presenteert SLIM10. 

Slim10 is een afslankkuur van 27 dagen en is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen, gezond en lekker willen eten. Slim10 stimuleert de vetverbranding en helpt de spijsvertering. Maar het bevat tevens extracten die het energieniveau van het lichaam stimuleren en de stofwisseling bevorderen. Daardoor wordt het lichaam voorzien van een heel effectief afslankwapen. De mix van extracten zorgt ervoor dat u op een evenwichtige wijze kunt afvallen. 

Voordelen: Slank in 27 dagen; Snel en Simpel; Volop energie; Veilig in gebruik; Gratis; begeleiding; Tevens Detox-kuur; Natuurlijk product; Voor man en vrouw; Overtollig vet verdwijnt;  Verbluffende resultaten; Gratis recepten en tips; Geen jojo effect.

HET SLIM10 AFSLANKPAKKET BEVAT: Slim10 afslankkuur 50 ML t.b.v. 27 dagen | Handleiding met tips, recepten en dieetrichtlijnen | Gratis vrijblijvende coaching vanuit Slim10.

Heb jij een afslankstudio, schoonheidssalon, nagelstudio, zonnestudio of een andere representatieve ruimte? Dan is het zeer interessant om SLIM10 op te nemen in je assortiment. Het is een werkend, eenvoudig, en betaalbaar afslankproduct. Waarbij de verkoop uitsluitend via fysieke verkooppunten verloopt en niet via internet-shops.

Rextro/SLIM10 B.V. | Hoofddorp