CHI Essential Cosmetics

Artikelnummer: 1abc5dee9293 Categorie:

Beschrijving

Ben jij als schoonheidsprofessional op zoek naar een écht 100% natuurzuiver huidverzorgingsconcept? Wil je een unieke geurbeleving en klantgerichte behandeling op maat kunnen creëren? Wil je net als wij de verbinding zijn tussen de levenskracht van de natuur en de gezondheid van jouw cliënten? Word dan Chi Essential Cosmetics Professional!

Waarom Chi Essential Cosmetics?

 • Écht 100% natuurlijk!
 • Huidverbetering én huidverzorging op maat
 • Biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit
 • Geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen
 • Geschikt voor alle huidtypen en huidklachten
 • Geurbeleving en ontspanning
 • Salon en consumentenverpakkingen
 • Groot cursus- en bijscholingsaanbod
 • Individueel advies en begeleiding door onze experts
 • Marketingondersteuning
 • Exclusieve verkoop via beauty professionals


Over onze natuurzuivere grondstoffen

Wist je dat meer dan 75% van de wereldbevolking enkel plantoliën gebruikt als huidverzorging? Denk aan kokosolie voor de dagelijkse verzorging en tamanu olie bij een huidprobleem of ontsteking. En niet voor niets: plantoliën bevatten ingrediënten die de huid verzachten, voeden en beschermen, net als de functie van plantoliën in zaden noten en vruchten. De huid neemt deze plantoliën makkelijk op doordat ze lijken op het sebum van de huid, oftewel het natuurlijke huidvet. Samen met de vette plantolie kunnen werkstoffen, zoals essentiële oliën, gemakkelijker terecht komen in diepere lagen in de huid tot in de kleinste bloedvaatjes. De essentiële oliën werken goed op het immuunsysteem, de conditie van de huid en hebben een positief effect op de psyche. Door de combi van plantoliën en essentiële oliën werk je zowel op de huidverbetering als op ontspanning. Dus een 100% natuurlijke, aromatische behandeling is niet alleen maar ontspannend en prettig, het is ook fantastisch voor de huid en – zonder dat je het weet en merkt – stimuleren ze de afweer.

Onze biologische oerstoffen zijn ‘hele’ producten waar geen speciale bestanddelen uitgehaald of aan toegevoegd zijn. Juist door isolatie van bepaalde stoffen wordt de kans op huidreacties veel groter. Conventionele cosmetica wordt in het laboratorium gemaakt en bestaat meestal uit een combinatie van geïsoleerde stoffen. Alhoewel de basis vaak nog bestaat uit parafine, petrolatum of vaseline en water, waarop over het algemeen geen reactie wordt verwacht om het niet-reactieve en lichaamsvreemde stoffen zijn, zijn het vooral de toevoegingen die vaak belastend voor het lichaam zijn. En waarom zou je je lichaam belasten met synthetische, geïsoleerde en onnodige toevoegingen? Om die reden is Chi Essential Cosmetics ontstaan en ontwikkeld, met 40 jaar opgebouwde kennis en ervaring van natuurlijke huidverzorging. Want net als bewuste en gezonde voeding is het ook belangrijk dat we onze huid natuurlijk verzorgen met bewuste en gezonde huidvoeding!

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via:
cec@chi.nl
www.chiessentialcosmetics.nl

Bekijk het profiel