Germaine de Capuccini Benelux

https://www.germainedecapuccini.nl
0032 (0)3 680 28 90
Metropoolstraat 1
2900 Schoten
België

Artikelnummer: a8bb6ed4ecd3 Categorie:

Beschrijving

Germaine de Capuccini is een professioneel Spaans cosmeticabedrijf waarvan de producten worden verkocht in schoonheidsinstituten en de beste kuuroorden overal ter wereld. We zijn leider in de branche in Spanje, met vijf dochterondernemingen en aanwezig in 80 landen, waaronder Italië, België, het Verenigd Koninkrijk, de Dominicaanse Republiek en de Verenigde Staten.
In de wereld van professionele cosmetica beschikt Germaine de Capuccini over een van de meest geavanceerde R+D+i-laboratoria van Europa, dat bestaat uit hooggekwalificeerde deskundigen die werken met innoverende grondstoffen. Dankzij de voortdurende zoektocht naar perfectie nemen wij het voortouw in onderzoek naar huidverzorging wereldwijd.
De laboratoria van Germaine de Capuccini creëren hun prestigieuze samenstellingen met de meest geavanceerde cosmetische technologie en de meest buitengewone actieve bestanddelen. De synergie tussen wetenschap, natuur en schoonheid komt tot uiting in de meest verfijnde samenstellingen.
De producten en behandelingen van Germaine de Capuccini worden onderworpen aan strenge werkzaamheidstests die in nauwe samenwerking tussen artsen en esthetici worden uitgevoerd, zodat technisch veilige informatie over de werking en de mate van doeltreffendheid kan worden verkregen.

Germaine de Capuccini kennen we natuurlijk allemaal als professioneel huidverzorgingsmerk Made in Spain.

Doeltreffende en innoverende gezichts- en lichaamsverzorgingen die hand in hand gaan met originele en exclusieve werkmethodes. Germaine de Capuccini is marktleider in zijn sector in Spanje en is aanwezig in 80 landen, waarvan 5 vestigingen; waaronder België, Italië, het Verenigd Koninkrijk, de Dominicaanse Republiek en de VS.

De producten zijn exclusief te verkrijgen bij de Germaine de Capuccini  schoonheidssalons, wellnesscentra en spa’s. U kan bij de Germaine de Capuccini Skin Expert terecht voor een gelaats- of lichaamsverzorging en daarbij horende thuisverzorging.

In de professionele huidverzorgingssector heeft Germaine de Capuccini een van de meest geavanceerde R+D+i laboratoria in Europa, gevormd door hooggekwalificeerde experts die werken met innovatieve grondstoffen. De voortdurende zoektocht naar perfectie plaatst ons in de voorhoede van het onderzoek naar huidverzorging op wereldniveau.

Carmen Vidal, oprichter van Germaine de Capuccini, is gecatalogiseerd als “de Spaanse Elizabeth Arden”, toen ze het eerste cosmetische imperium in Spanje creëerde in de jaren 1960.

Carmen Vidal, een visionaire en vechtende vrouw, gaf in 1964 leven aan haar eigen creatie: Germaine de Capuccini.

Ons team bestaat voor meer dan 90% uit professionele vrouwen. Er kan gerekend worden op het volledige Germaine de Capuccini team om het “Female empowerment” uit te dragen, waardoor vrouwen zich goed voelen, zich kunnen ontplooien en alle kansen krijgen om succesvol te zijn.

 

“Schoonheid is kracht, het is charme; bovenal is het een persoonlijke houding, een spirituele kwaliteit”. Deze woorden van de oprichter van Germaine de Capuccini, Carmen Vidal, definiëren de huidige Germaine de Capuccini-vrouw. Het is allemaal een kwestie van houding.

 

Eugenia Silva is onze Global Ambassador, een Spaans internationaal model dat perfect de waarden van het bedrijf vertegenwoordigt: een professionele vrouw die betrokken is bij tal van solidaire projecten en absoluut innovatief, een vrouw met Germaine-houding.

 

Onze missie is om de beste behandelingen en producten ter beschikking te stellen van de deskundige handen over de hele wereld, van degenen die de behoeften van uw huid het beste kennen: de esthetische professionals.

 

Germaine de Capuccini hecht eveneens veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie. Het merk test niet op dieren en met aandacht voor milieu en CO2-uitstoot, blijft dit merk zich inzetten voor de wereld om ons heen.

 

Bekijk al mijn artikelen Bekijk het merk