Gharieni

https://www.gharieni.nl
+31 (0) 495 – 63 30 36
Hulsenweg 14
6031SP Nederweert

Artikelnummer: 96d4de1bc69b Categorie:

Beschrijving

25 jaar Gharieni: een succesverhaal

Trendbepalende, chique ontwerpen en innovaties op het gebied van spa-, wellness-, schoonheids- en medische behandelingen: daarvoor staan wij als Gharieni Group. Ons huidige productassortiment doet op geen enkele wijze meer vermoeden dat dit ooit allemaal begonnen is met Electro-Medical Gharieni, een echte handelsonderneming. Door de aanvraag voor een dialysestoel “made by Gharieni” besloten wij als fabrikant in het medische segment te gaan optreden. Hierna volgden verdere ontwikkelingen die momenteel stoelen en banken voor esthetische chirurgie en medische diagnostiek, voor fysiotherapie en voetverzorging omvatten.

Toegang tot nieuwe markten

De groeiende wellness- en beautymarkt en de nieuwe eisen en uitdagingen die hierin ontstonden leidden ertoe dat we ons vanaf 2005 sterker op dit segment gingen toeleggen. Met innovatieve wellness- en behandelstoelen “made in Germany”, die aan strenge kwaliteitscontroles worden onderworpen en zowel door hun kwaliteit en functionaliteit als door hun unieke design overtuigen, hebben we de basis gelegd voor ons huidige succes. Met onze eerste wellnessbank MLW Classic wisten we voet aan de grond te krijgen in het spasegment. Dit model is uitgegroeid tot een bestseller die in de spa’s van tophotels overal ter wereld te vinden is.

Wereldwijd aanwezig

Ons succes leidde tot uitbreiding. We openden een extra vestiging in Ettlingen voor klanten in het zuiden van Duitsland. Inmiddels zijn er ook filialen van Gharieni geopend buiten Duitsland – in Frankrijk, Nederland en België, in Dubai en sinds kort ook in de VS. Daarnaast is een netwerk van competente distributeurs onze buitenlandse klanten met raad en daad “van Gharieni-kwaliteit” van dienst. Naast Nederland bevinden deze distributeurs zich in belangrijke Europese buurlanden, als bijvoorbeeld Frankrijk, België, Oostenrijk, Zwitserland en Polen. De alsmaar groeiende verkoopcijfers tonen aan dat wij ook daarmee de juiste weg zijn ingeslagen. In aanvulling op de samenwerking met onze distributeurs ligt onze focus ook sterk op actief netwerken op nationaal en internationaal niveau. Zo nemen wij bijvoorbeeld niet alleen deel aan grote internationalen vakbeurzen, maar ook aan belangrijk spa-evenementen wereldwijd, die wij vaak als premium-sponsor ondersteunen. De contacten die daaruit voortkomen stellen ons in staat tijdig nieuwe trends te herkennen en hierop in te spelen met hoogwaardige producten. Bovendien zijn deze evenementen van essentieel belang voor de geslaagde wereldwijde marketing van onze producten.

Bekijk al mijn artikelen