GINKEL’S

Artikelnummer: a2ca00680601 Categorie:

Beschrijving

Face producten
Bij Ginkel’s Cosmetica vindt u een uitgebreid assortiment face care producten voor verschillende huidtypen: van een jonge huid, een normale huid, tot een oudere huid. Voor deze huidtypen hebben wij diverse productlijnen ontwikkeld om uw klanten een optimale  gezichtsverzorging te bieden. Al onze producten zijn geschikt voor professionele beautybehandelingen. Elke productlijn bestaat uit meerdere producten waaronder reinigingsproducten, een dag- en nachtcrème, een gezichtsmasker voor intensievere verzorging, een gezichtsscrub en een serum. Op deze manier kunt u de huid van uw klanten volledig verzorgen met één productlijn. U kunt bij ons zowel de salonverpakkingen bestellen als de kleinere consumentenverpakkingen.

Hand- & lichaamsverzorging
Ginkel’s Cosmetica levert een uitgebreid assortiment professionele verzorgingsproducten voor hand- en lichaamsverzorging. Alle recepturen zijn geïnspireerd op krachtige natuurlijke ingrediënten en extracten die ieder hun eigen specifieke heilzame werking hebben. Deze actieve ingrediënten zijn opgenomen in milde neutrale voornamelijk plantaardige basisformules, zodat ze optimaal tot hun recht komen en de gezondheid van de huid ondersteunen.

Voetverzorgingsproducten voor pedicuresalons
Als pedicuresalon kunt u bij Ginkel’s Cosmetica terecht voor een compleet assortiment aan voetverzorgingsproducten. Wij bieden een uitgebreid cosmetica programma om voeten professioneel te behandelen en verzorgen. We hebben zowel pedicureproducten in het assortiment die u in de salon kunt gebruiken als producten die geschikt zijn om door te verkopen. U kunt bij ons alle producten en toebehoren in één keer bestellen: de vloeistoffen en reinigingsproducten voor uw pedicure-apparatuur, desinfecteermiddelen, de voetverzorgingsproducten, maar ook bijvoorbeeld disposable schorten. De meeste producten zijn geschikt voor de diabetische voetverzorging en verkrijgbaar als salonverpakking en consumentenverpakking. Tot slot is het ook mogelijk om bij ons kleine relatiegeschenken aan te schaffen: gastenzeepjes en mini voetcrèmes bijvoorbeeld als attentie voor uw klanten.

Massage
Ginkel’s Cosmetica heeft een ruim aanbod in massageproducten en -oliën. Wij verkopen diverse oliën en milks waar u direct mee kunt masseren, maar het is ook mogelijk om zelf een massageproduct samen te stellen met een basisolie en een etherische olie. De zachte en milde oliën in ons assortiment zijn zeer geschikt voor cosmetisch gebruik en kunnen vaak ook prima op het gelaat gebruikt worden. De producten zijn zowel te bestellen in een salonverpakking als in een consumentenverpakking.

Spa  & Wellness
Uw sauna of beautycentrum, als in kleinere consumentenverpakkingen verkrijgbaar. Daarnaast verkopen wij diverse disposables en toebehoren om wellness behandelingen te vergemakkelijken. De producten van Ginkel’s Cosmetica worden zo veel mogelijk op basis van natuurlijke ingrediënten geformuleerd, ze zijn hierdoor huidvriendelijk en geven een heerlijk gevoel van luxe en wellness. Ginkel’s Cosmetica is een specialist op het gebied van complete sauna en beautyfarm arrangementen. Het is vaak mogelijk om een leuke link te leggen tussen innerlijke verzorging en uiterlijk verzorging door de horeca te betrekken bij de verschillende wellness behandelingen.