HAPARKO Cosmetics

http://www.haparko.nl
078-6816628

Artikelnummer: d9b0b97c2dbb Categorie:

Beschrijving

Wij geloven in schoonheid en partnerschap!
Schoonheidsidealen zijn onderhevig aan trends. Het is belangrijk voor iedereen die zijn/haar geld verdient met schoonheid om steeds de concurrentie een stap voor te blijven. Wij hebben dan ook de mening: samen zijn we sterker! Samen profiteren van het uitwisselen van ervaringen en zo in staat zijn om direct op trends in te spelen of nog beter een trend te zetten.

HAPARKO COSMETICS is opgericht door Hester en Pieter van Hattem. Wij leveren cosmetica specifiek voor schoonheidssalons. MALU WILZ is het topmerk wat wij exclusief vertegenwoordigen in Nederland. Naast MALU WILZ vertegenwoordigen wij CENT PUR CENT Minerale Make-Up, BODY & BESS Natural Skincare en de High End Skincare van Detox Intense.

Wij geven schoonheid en partnerschap
Schoonheidsidealen zijn onderhevig aan trends. Het is belangrijk voor iedereen die zijn/haar geld verdient met schoonheid om steeds de concurrentie een stap voor te blijven. Wij hebben dan ook de mening: samen zijn we sterker! Samen profiteren van het uitwisselen van ervaringen en zo in staat zijn om direct op trends in te spelen of nog beter een trend te zetten. Wij staan dan ook altijd open voor ideeën en tips en staan je graag met raad en daad ter zijde.

Trainingen
Jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen wij met een uitgebreid trainingsaanbod. Je kunt algemene producttrainingen volgen, maar je kan je ook specialiseren in de uitgebreide behandelingsconcepten. Verder heb je de mogelijkheid tot het volgen van een visagietraining, waar je alle tips en trucs leert voor het vakkundig aanbrengen van een make-up. Om het programma te complementeren kun je ook een verkoopondersteunende training volgen.

Presentatie en displays
Wie schoonheid aanbiedt moet dit op een representatieve manier doen. De creatieve afdelingen van onze fabrieken zijn continu op zoek naar nieuwe presentatie mogelijkheden om de producten op een voor jouw klanten aantrekkelijke manier te presenteren. Buitengewoon aantrekkelijke displays garanderen een perfecte presentatie. Verder ondersteunen wij jou met brochures, posters, miniaturen van producten en nog vele andere activiteiten, die bijdragen aan het succes van je salon.

Over ons
Haparko Cosmetics is perfect bereikbaar door de ligging op het industrieterrein de Sandelingen pal langs de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht.
Wij beschikken over een professioneel team mensen en hechten een grote waarde aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Vanuit ons magazijn dragen wij zorg voor jouw bestellingen zodat deze zorgvuldig worden verpakt en via onze partner PostNl pakketservice op de juiste plaats van bestemming worden afgeleverd.
Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten voor een afspraak of training in onze showroom.

Met vriendelijke groet,
Hester van Hattem en Cor van der Lee

Bekijk al mijn artikelen