Laservision Instruments B.V.

http://www.laservision.nl
0529-428000
De Grift 20
7711 EJ Nieuwleusen

Artikelnummer: 4bfd7e4dd62b Categorie:

Beschrijving

Vanuit kennis en betrokkenheid helpen wij onze klanten met het maken van de beste keuze en gebruik van (para)medische producten waarmee wij ook onszelf met vertrouwen zouden laten behandelen.

Laservision. Méér dan lasers!
Sinds 1990 zijn wij distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Sinds de oprichting zorgden technologische ontwikkelingen voor een verruiming van de toepassingsmogelijkheden en uitbreidingen aan het assortiment. En eerlijk is eerlijk, hierdoor dekt de naam Laservision de lading tegenwoordig niet helemaal meer. We doen zoveel méér dan lasers.

Wij zijn specialist in het leveren van laserapparatuur, diagnostische apparatuur en instrumenten in de Nederlandse medische sector (ziekenhuizen, ZBC’s en gespecialiseerde klinieken). Daarnaast is Laservision distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ook verricht de serviceafdeling van Laservision sinds jaar en dag onderhoud en service aan de geleverde apparatuur.
Denkt u dus aan Laservision? Denk dan aan méér dan lasers.