Mineral Skin Cosmetics

Artikelnummer: efbd3d9e4c45 Categorie:

Beschrijving

Mineral Skin Cosmetics  biedt een exclusief, compleet en gevarieerd programma voor huidverbetering met kostbare ingrediënten uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten.

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), staat bekend als de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huid verbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Mineral Skin Cosmetics biedt een exclusief programma voor huidverbetering gebruikmakend van de waardevolle mineralen uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. Onze cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur. De formules bevatten daarnaast geavanceerde anti-aging werkstoffen, waaronder peptiden, ‘super fruits’ (o.a. granaatappel), hoogwaardige antioxidanten, hyaluronzuur en essentiële aminozuren.

 

Bekijk het profiel