N|EYE|S Brows

Artikelnummer: 1a9c5d27257b Categorie:

Beschrijving

Perfect vormgegeven wenkbrauwen zijn een onweerstaanbare blikvanger. Mooi gevormde wenkbrauwen zien er verzorgd uit, maken het gezicht jonger en laten het gezicht spreken. Wat voor wenkbrauwen type je ook bent,  de Neyes behandeling kan de wenkbrauw maken die in jouw profiel past.  Met de Neyes Brows producten kunnen de wenkbrauwen geperfectioneerd worden. De behandeling wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. Met de 10 stappen kunnen we de perfecte wenkbrauwen maken!

Waarom functioneert NEYES  Brows zo uniek goed?

De Neyes Brows artiesten hebben een professionele opleiding gehad en kennen de wenkbrauw technieken als geen ander. De Neyes Brows artiesten gaan heel bekwaam en behoedzaam met het vak om. De wenkbrauwen zullen bij een Neyes Brows artiest in goede handen zijn.

NEYES wenkbrauwen is geen permanente make-up

De basis van elke Neyes wenkbrauwen behandeling is dat we alleen werken met de enige natuurlijke wenkbrauwen van de klant. Voor dit doel wordt er onder andere gewerkt met een speciale wax die op tempratuur blijft, de fijnste pincetten (3 verschillende soorten) voor het precisie werk.  De populaire oosterse “draad-techniek” wordt ook uitgevoerd in de behandeling. Als aanvulling, maakt Neyes Brows een combinatie met verzorgingsproducten voor langdurige, ongekende resultaten.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op!