PINK Cosmetics

http://www.pink-cosmetics.nl
010 – 808 26 87
service@pink-cosmetics.nl

pink-cosmetics.nl

Artikelnummer: 356fd11cac08 Categorie:

Beschrijving

Waxing at its BEST! Bij PINK Cosmetics werken gepassioneerde waxexperts en trainers eraan om ontharing nog gemakkelijker, grondiger en zachter te maken. Dankzij innovatieve en perfect op elkaar afgestemde wax- en verzorgingsproducten en op maat gemaakte trainingen met uitgebreid advies biedt PINK een optimale oplossing voor alle waxbehoeften. Dit stelt schoonheidsprofessionals in staat om hun waxbedrijf met succes uit te voeren en hun klanten een optimale waxervaring te bieden.

De PINK Waxing Experts beantwoorden graag al je vragen en delen hun kennis – in de stand op de beurs, tijdens gratis Online Demo’s, op de PINK Waxing Academy en in de Facebookgroep Depiladora’s Secrets Nederland.

Next Generation Wax
De innovatieve Next Generation Wax werd drie keer op rij verkozen tot beste wax tijdens de prestigieuze Beauty Forum Stars Awards. Het bied klanten een onovertroffen zacht en grondige waxervaring al vanaf 1 mm haarlengte – perfect voor alle gevoelige zones zoals gezicht, oksel en de intieme zone. Dankzij de lage temperatuur en hoogwaardige oliën is deze veganistische filmwax bijzonder aangenaam voor de huid en heel flexibel – dus laat geen sporen van wax na.

Adore Strip Wax
De Adore Strip Wax Roll-ons brengen kleur in je dagelijkse waxwerkzaamheden. In een mum van tijd en zonder te trekken glijden deze patronen over de huid – perfect voor professionele ontharing van alle grote gebieden zoals armen, benen, borst en rug. Dankzij de hoge kleefkracht verwijdert deze vegan stripwax zowel zachte als hardnekkige haren van 2 mm moeiteloos en snel – ook is het onovertroffen zuinig.

PINK Waxing Academy
Van wenkbrauwen tot oksels tot Brazilian Bikini – bij de PINK Waxing Academy leren beautyprofessionals en beginners professioneel ontharen op het hoogste niveau. Op pink-waxing-academy.nl vind je nu het breedste aanbod op de Nederlandse markt voor praktijkgerichte waxtrainingen – online, privé of in groepsverband.

Bekijk al mijn artikelen