SBR Trading Company

http://www.sbrtradingcompany.nl
0181-764124
SBR Trading Company
Krammer 8
3232 HE Brielle

 

Artikelnummer: afd8f3e1b897 Categorie:

Beschrijving

SBR Trading Company produceert en importeert verschillende daglichtlampen en beautylampen. We hebben verschillende bureaulampen, vloerlampen en loeplampen voor thuis of voor professionele doeleinden. Wij voeren het volledige assortiment van Daylight, Luxo en SBR.

SBR Trading company biedt al meer dan 10 jaar met zijn daglichtlampen en beautylampen de oplossing voor schoonheidssalons, nagelstylistes, pedicures en visagisten. U heeft nog nooit van ons gehoord? Dan gaan we daar op de Beauty Trade Special 2024 verandering in brengen!

Bent u werkzaam op het gebied van microblading of semi-permanente make-up, voetverzorging, wimperextensions, nagels, visagie? De gespecialiseerde schoonheids- en loeplampen en beauty-loeplampen van SBR Trading Company zullen uw werk veraangenamen.

Als licht belangrijk is
Gezondheids- en schoonheidsprofessionals staan tegenwoordig in hun werk constant onder tijdsdruk en werken vaak lange dagen. Onze schoonheids- en loeplampen zijn flikkervrij en geven geen warmte af. Dankzij het ergonomisch ontwerp schijnt het licht precies waar u het nodig heeft. Hierdoor heeft u minder last van branderige ogen en vermoeidheid.

We bieden een grote verscheidenheid aan daglichtlampen en loeplampen, die speciaal ontwikkeld zijn en aansluiten bij de behoeften van gezondheids- en schoonheidsprofessionals, zodat je elke haar, schaduw of wimper heel duidelijk in perfect daglicht kunt zien.

De uitdaging
In de gezondheids- en schoonheidsbranche zijn uitstraling en stijl erg belangrijk. We zijn er dan ook trots op dat we lampen en loeplampen ontwerpen, die een aanwinst zijn voor elke salon of professionele werkomgeving. Onze beauty-loeplampen combineren een mooi ontwerp met de nieuwste technologie en ergonomie, zodat je precies dáar licht krijgt, waar je dit voor je werk nodig hebt.

Bekijk al mijn artikelen