Softépil

Artikelnummer: b405f6fb4a84 Categorie:

Beschrijving

COMFORTABLE – SUPERIOR QUALITY – EFFICIENT
Softépil staat voor kwaliteitsproducten met comfortabele en efficiënte ontharingsprotocollen. Exclusief voorbehouden aan de professionele schoonheids- en ontharingsbranche. In softépil zit meer dan 25 jaar ervaring en kennis voor professionele hars ontharing. Voordat een product aan het assortiment wordt toegevoegd is het zeer uitvoerig getest door onze specialisten. Alleen de beste ingrediënten en professionele formules worden geselecteerd. Met het uitgebreide assortiment kunt u alle haren, ook hele korte (1mm) harsen, bij lage temperatuur voor minimale huidirritatie en optimaal comfort. Door de speciale samenstelling zijn de harsen flexibel, breken niet, kleeft maximaal aan de haren en minimaal aan de huid zodat u ook de gevoelige huid goed kunt ontharen.

De belangrijkste redenen om met softépil te werken:
– Comfortabele en vrijwel pijnloze harsontharing dankzij onze producten en exclusieve behandelprotocollen.
– Top ontharingsresultaten voor alle haren vanaf 1mm, 100% haarvrij voor alle soorten haargroei en haartype.
– De lage werktemperatuur, plakt niet aan de huid, zachte en flexibele hars maakt het geschikt voor de zeer gevoelige huid.
– Compleet assortiment voor efficiënt harsen van wenkbrauwen, bovenlip, gelaat, oksels, bikini, brazilian, rug en benen.
– Zéér efficiënt in gebruik, hars kan dun worden aangebracht, met een uitstekende prijs/prestatieverhouding.
– Exclusief voor de professionele schoonheidsbranche.
– Superieure productkwaliteit, trainingen en marketing ondersteuning.