Da Vinci Salonsoftware lanceert het nieuwste product: ZZP ONLY software. Deze gebruiksvriendelijke en betaalbare software van € 25 per maand is speciaal ontworpen voor zelfstandige saloneigenaren die het runnen van de salon makkelijker willen maken, zodat er meer tijd overblijft voor familie en/of vrienden.

Het dagelijks runnen van een salon kan uitdagend zijn, vooral voor ZZP’ers die alle aspecten van de zaak zelf beheren. Da Vinci begrijpt dit en heeft daarom het ZZP ONLY pakket ontwikkeld met als doel het leven van saloneigenaren leuker en makkelijker te maken. Niet voor niets besparen saloneigenaren die met de software werken gemiddeld 3 uren in de week. Die tijd kunnen ze dan beter besteden aan leuke dingen, zoals quality time met familie.

Eén van de functies die tijdbesparend werkt is de online agenda, tijdbesparend voor zowel de saloneigenaar als de klant. Het is een digitaal en overzichtelijk afsprakenboek die je bijvoorbeeld altijd bij je hebt op je mobiel. Én je kan nu eens rustig op de bank een film kijken zonder elke keer gestoord te worden door whatsappjes van klanten die een afspraak bij je willen maken. Die klanten laat je namelijk gewoon zelf hun afspraak inboeken op de tijden die jij daarvoor vrijgeeft. Het is vooral ook fijn om de vergeten afspraken tegen te gaan. Door een automatische herinnering van de afspraak zitten al jouw klanten op de afgesproken datum en tijd in jouw stoel.

Nog zo’n handige functie is de digitale klantenkaart. Mevrouw Jansen in de salon wil bijvoorbeeld precies hetzelfde als de vorige behandeling. Oei.. dat is even zoeken, want wat had je ook alweer gedaan? Even foto’s terugzoeken van … uh wanneer was ze ook alweer bij je in de salon? Juist… jammer van de tijd. In de ZZP ONLY software vind je direct alle gegevens met enkel de naam van de klant. En supersnel!

En dan is het na een drukke werkweek tijd voor de administratie. Nog zo’n doorn in het oog en vooral ook tijdrovend. Wij hebben liever dat jij je tijd leuker besteedt. Dus hebben we kant en klare kasoverzichten als je afrekent in de ZZP software, en ook nog eens een kwartaalaangifte-overzicht (BTW-aangifte).

Kijk voor meer informatie over het ZZP ONLY pakket op www.dvi.nl/zzp.

En wie Da Vinci is? Da Vinci maakt al 26 jaar salonsoftware speciaal voor de beautybranche. En is daarmee een familiebedrijf dat inmiddels gerund wordt door 3 zussen. Met een maandabonnement en fijne klantenservice loop je dus nooit een risico en blijf jij de baas over je eigen beslissingen.

Contactpersoon:
Marre Heersink – 0575-55 27 00 – info@dvi.nl

Da Vinci SalonSoftware

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten