Mari van de Ven, Marc Forno, Xelly Cabau van Kasbergen, Tine van Oorschot, Stefan Ammerlaan en Judith Doodeman jurerenop 30 maart a.s. tijdens de finale van de Nederlandse Make-up Awards 2014. De 10 genomineerden maken op zondag 30 maart hun ingezonden creatie live op het podium en krijgen daar 1 uur de tijd voor. De vakjury, met  ieder hun eigen specialismen, zullen de 10 beste deelnemers beoordelen en de winnaar kiezen! 

De wedstrijd en de uitreiking van Nederlandse Make-up Awards zal worden gehouden op zondagmiddag 30 maart 2014 op de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs in Utrecht. Op zaterdag 29 maart is de Talent Award en de Battle voor de 10e finaleplaats voor de Make-up Award op zondag gepland. Het thema is dit jaar: 'Art of the Century'. 

Presentatrice Mirella van Markus (o.a. bekend van SBS 'Hart van Nederland', RTL4 Over leven met ..') zal De Nederlandse Make-up Awards presenteren. Tijdens het podiumprogramma zullen verschillende presentaties worden gehouden, afgewisseld door diverse showblokken met entertainment, zoals optredens van muscialster & zangeres Erica Yong.

De Nederlandse Make-up Awards is de meest toonaangevende en prestigieuze wedstrijd voor visagisten en make-up artists. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Foundation en heeft o.a. het doel om de kwaliteit van het vak visagie te stimuleren.  

Gerelateerde berichten