De firma Volatile heeft een nieuwe lijn voor de voeten. De producten bevatten geen Parabenen, Minerale Oliën, Sulfaten en Kleurstoffen en zijn ook geschikt voor diabetici. In de lijn zitten scrubs, maskers en crème die verfrissend of ontspannend werken.
 

Verfrissend

Voetscrub
Helpt dode huidcellen en eelt te verzachten en te verwijderen. Maakt ruwe voeten weer glad en soepel. Met pepermunt, eucalyptus, den en een vleugje menthol en bevat bamboe scrubdeeltjes.

Voetmasker
Verkwikkend voetmasker voor vermoeide voeten. Voedt en herstelt de huid van de voeten. Met pepermunt, eucalyptus, den en een vleugje menthol.

Voetcrème
Verzorgende en verfrissende crème voor de dagelijkse verzorging. Stimuleert de doorbloeding en houdt de huid elastisch. Met pepermunt, eucalyptus, den en een vleugje menthol.

Ontspannend

Voetscrub
Helpt dode huidcellen en eelt te verzachten en te verwijderen. Maakt ruwe voeten weer glad en soepel. Met lavendel, sinaasappel en patchouli. Bevat natuurlijke bamboe scrubdeeltjes.

Voetmasker
Rustgevend voetmasker voor vermoeide voeten. Voedt en herstelt de huid van de voeten. Met lavendel, sinaasappel en patchouli.

Voetcrème
Verzorgende en ontspannende crème voor de dagelijkse voetverzorging. Stimuleert de doorbloeding en houdt de huid elastisch. Met lavendel, sinaasappel en patchouli.

Voetklovencrème
Deze voetklovencrème op basis van bijenwas helpt de huid te herstellen bij kloven, droge en ruwe huid en eelt . Gebruik de voetklovencrème 1 tot 2 keer per dag. Met lavendel, ho-blad en petit grain.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten