De Vakbeurs Totale Voetverzorging is een driedaagse evenement, dit jaar van 16 t/m 18 april in de Rijnhal in Arnhem. De Vakbeurs Totale Voetverzorging heeft bij voetbehandelaars en –verzorgers een goed bekend staand lezingenprogramma wat het beursbezoek interessanter maakt. Dit jaar heeft de stichting ProCERT zelfs besloten om vrijwel het totale lezingen- en workshopprogramma te accrediteren.

Lezingen
Het lezingenprogramma bestaat uit een geselecteerd programma dat door een commissie, bestaande uit vooraanstaande personen uit de handel, de voetverzorging en de brancheorganisatie is samengesteld. Het auditorium van de Vakbeurs Totale Voetverzorging is gebouwd achter in de hal en is geschikt voor ruim 300 personen. Gezien de kwaliteit van de lezingen is de kans dat een lezing vol zal zijn zeker aanwezig. Sprekers van naam en faam als Mischa Nagel, Janneke Griffioen, Margreet van Putten en vele anderen, staan borg voor de kwaliteit van de lezingen die maximaal 45 minuten zullen duren. Per dag worden er bij dit driedaagse evenement vier lezingen gegeven.

Workshops
In de lezingruimte (auditorium) worden de sprekers en hun lezingen getoond op een groot videoscherm waardoor een groot publiek kan genieten van het gebodene. Ook het gesproken woord wordt in de zaal via een aantal geluidsversterkers voor een ieder goed te volgen gemaakt. Sommige onderwerpen lenen zich echter meer voor een kleiner publiek. Daarom worden deze onderwerpen als workshops gehouden in de Rotonde op de eerste verdieping. Een keur aan exposanten toont dan ook een aantal diensten en producten in de Rotonde. De Rotonde, een ronde zaal in het restaurant op de eerste verdieping van de Rijnhal, heeft circa 75 zit- en staanplaatsen en vol is vol. Heeft u interesse? Ga dan tijdig naar de Rotonde voor de workshops die maximaal 45 minuten zullen duren. Per dag worden er bij dit driedaagse evenement vier verschillende workshops gehouden.

Accreditatie
De stichting ProCERT heeft aan vrijwel alle lezingen en workshops twee accreditatiepunten toegekend. Ten tijden van dit artikel zijn een tweetal lezingen nog onder behandeling bij de raad van accreditatie van ProCERT. Het verkrijgen van de accreditatie wordt georganiseerd door beursorganisator ASWS. Bij de ingang van het auditorium cq. Arena ontvangt u van hen een kaart waarop u uw naam – woonplaats en KRP (Kwaliteits Register voor Pedicures) nummer of het ProVoet lidmaatschapsnummer op vermeldt. Na afloop van de lezing levert u die weer ingevuld in bij de accreditatiebalie, waarna ASWS als kennis verlener, uw accreditatiepunten bij ProCERT verzorgt.

Exposanten
Leveranciers van producten en diensten voor Voetverzorgers cq behandelaars zijn aanwezig op de Vakbeurs Totale Voetverzorging. Een keur van nieuwe producten worden u dan ook gepresenteerd, niet zelden met een beursaanbieding.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten