In conditie voor het goede doel
Healthy4Life, dat is het ambitieuze streven van lifestyle programma Momentum®. Sinds kort kent dit streven echter een extra dimensie. Momentum® is een partnership aangegaan met dance4life en hoopt met het project Healthy4Life een flink bedrag in te zamelen voor deze bijzondere organisatie.

Hoe?
Onder andere door met een zo groot mogelijk team gesponsord deel te nemen aan de 6 km Ladies Run. Voor iedere opgehaalde euro doet Momentum® er bovendien een euro bij.

Waarom Dance4Life?
‘Kom in beweging’, luidt het motto van dance4life en daar sluit Momentum zich als lifestyle programma naadloos bij aan. dance4life wil een movement creëren die verandering teweeg brengt en daagt mensen uit ‘to join that movement’ voor een wereld zonder HIV en aids. In korte tijd heeft de organisatie prachtige dingen gerealiseerd en dat heeft Momentum geïnspireerd om in óók in beweging te komen. In conditie voor het goede doel dus, vandaar de toepasselijke naam Healthy4Life.

Healthy4Life – Ladies Run
Doel is zoveel mogelijk mensen bij elkaar krijgen voor team Momentum. De startbewijzen ter waarde van 10 euro liggen klaar en iedere deelnemer krijgt een Momentum T-shirt om in te rennen en uiteraard een sponsorformulier, waarmee ze binnen hun netwerk aan de slag kunnen.

Healthy4Life – sponsor afvalrace
Voor mensen die niet willen of kunnen deelnemen aan de Ladies Run, maar wél in beweging willen komen voor het goede doel, is een aanvullend programma bedacht. Zij worden namelijk uitgedaagd om deel te nemen aan een sponsor afvalrace, waarmee zij binnen hun netwerk een sponsorbedrag kunnen ophalen voor iedere kilo (of centimeter of %) die zij met het Momentum® afslankprogramma weten kwijt te raken. Een extra motivatie tijdens de strijd tegen de kilo’s.! Aan deze actie zit geen deadline, iedereen kan starten wanneer hij wil.

BBQ voor de winnaar
De deelnemer die het hoogste bedrag inzamelt, krijgt als beloning een geheel verzorgde Momentum BBQ voor 6 personen aangeboden. Op een zelf te bepalen locatie en dag uiteraard, want Moeder Natuur lijkt momenteel nog niet echt in vorm…

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten