Op 29 mei 2007 is voor de tweede maal de Nationale Verwendag voor Vrouwen met kanker georganiseerd. Ruim 900 salons, schoonheidsspecialistes, masseurs, kappers en visagisten organiseerden bijzondere en vooral hartverwarmende initiatieven. Hierdoor zijn zeker 10.000 vrouwen heerlijk gratis verwend op deze dag die inmiddels bekend staat als ‘Viva la Donna Day’!

Vrouwen met kanker gaan ook tijdens de behandelingen voor kanker vaak door met het verzorgen van het gezin en het ontzien van de familie. Als dat alles nog wordt gecombineerd met een baan, is er vaak geen ruimte, tijd of geld om iets ontspannends voor jezelf te doen. En dat, terwijl deze vreselijke ziekte je vaak fysiek en mentaal sloopt!

Corinne de Haas, zelf op jonge leeftijd getroffen door kanker, weet daar zelf alles van. Zij voelde zich gedurende de behandelingen heel erg aan haar lot overgelaten en het gevoel van eenzaamheid was zeer groot. De behandelingen voor kanker zijn erop gericht om je beter te maken niet om je beter te laten voelen. Door deze nare ervaring besloot zij om andere lotgenoten een steuntje in de rug te geven. Gewoon een liefdevol gebaar om te laten weten dat deze vrouwen er niet alleen voor staan.

Overweldigend succes!

Dat deze verwendag zo’n gat zou opvullen, had Corinne de Haas nooit kunnen vermoeden. Het gastenboek van Viva la Donna loopt dan ook vol met emotionele bedankmails. Ook deze 2e verwendag was weer een overweldigend succes. En daar doet Corinne het allemaal voor: zij wil al die moedige vrouwen die getroffen zijn door kanker weer laten stralen, om zo het leven weer beter aan te kunnen.

Gerelateerde berichten