Nog maar eventjes en dan gaat Beauty Trade Special van start, hét vakevenement voor professionals dat je zeker niet mag missen! Beauty Trade Special is een begrip in de beautybranche en dat is niet voor niets. Deze toonaangevende vakbeurs staat bol van de noviteiten en vooraanstaande leveranciers op een imposante beursvloer. Dit is dé plek om je vakkennis te verbreden, inspiratie op te doen en collega’s uit de branche te ontmoeten. Jij bent er toch zeker ook bij?!

Je beursbezoek goed voorbereiden is een must, want er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken! Op 25, 26 & 27 maart bruist de Utrechtse Jaarbeurs weer van de activiteiten en daar kun jij bij zijn. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Lees dan snel verder…

Walhalla voor de beauty professional
In de Utrechtse Jaarbeurs vind je alles onder één dak. Op de dynamische beursvloer tref je uitsluitend gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers met aantrekkelijke beursdeals. En dat niet alleen: hier spot je de laatste trends en de nieuwste producten. Bovendien demonstreren de enthousiaste standhouders je graag de nieuwste apparatuur en veelbelovende behandelingen die jij weer in je salon kunt aanbieden. Met circa 170 exposanten is de beurs dit jaar nog groter en uitgebreider dan vorig jaar. Dat maakt het tot dé plek om goede zaken te doen voor een succesvol voorjaar.

Bijblijven in je vak
Natuurlijk wil jij je klanten laten zien dat je up-to-date bent en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Die kennis kun je in één dag weer helemaal bijspijkeren… Beauty Trade Special biedt namelijk alle mogelijkheden daartoe. In de vier grote kennistheaters kun je namelijk gratis interessante lezingen volgen van toonaangevende beauty experts. Het uitgebreide lezingenprogramma vind je op de website www.beautytradespecial.nl onder het kopje ‘Bezoekers’.

Bijkomen met een hapje en drankje
Een indrukwekkende beursdag, met zoveel vakinspiratie verdeeld over drie hallen, vraagt natuurlijk om voldoende aandacht voor de inwendige mens. Op de beursvloer vind je diverse gezellige terrassen om je voeten even rust te gunnen en na te praten met vakgenoten over die interessante lezing of dat bijzondere product. Lekker chillen dus met natuurlijk de heerlijkste (gezonde!) snacks en drankjes. En wees gerust… Heb je dieetwensen? De horecamedewerkers helpen je graag om toch van een fijne lunch te kunnen genieten.

Demo’s en Instapleinen
Benieuwd naar hoe bepaalde producten en apparaten werken? Op de verschillende ‘areas’ en stands op de beursvloer verzorgen leveranciers boeiende demo’s. En naast alle leerzame aspecten mag een beursdag ook een hoog fungehalte hebben. Daarom zijn er weer drie verschillende Instapleinen waar je de mooiste selfies kunt maken. Wil jij er ook bij zijn? Zorg dan snel dat je online je ticket boekt. Zo hoef je ook niet in die lange wachtrij te staan!

Gerelateerde berichten