BeautyMarktplaats is een advertentiesite voor de beste beautybehandelingen. Een beautybehandeling is een behandeling die wordt uitgevoerd door een beautyprofessional (zoals een schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, visagiste, cosmetisch arts, plastisch chirurg, huidtherapeut) en die gericht is op het verzorgen en/of mooier maken van het gelaat, het lichaam, de handen en/of de voeten. Mensen die op zoek zijn naar een goede beautybehandeling kunnen op de site zoeken op type behandeling, plaats (postcode) en prijs. Zo worden aanbieders en potentiële klanten in de branche uiterlijke verzorging op een eenvoudige manier samen gebracht. 

Laagdrempelig en populair
BeautyMarktplaats is zeer gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er adverteren en/of beautybehandelingen aanbieden. Benodigdheden: een e-mailadres en een paar minuten tijd. De advertentie blijft 3 maanden staan en wordt daarna automatisch verwijderd. 

Extraatje
Alle advertenties op BeautyMarktplaats zijn ook zichtbaar op www.BeautyNieuws.nl, een druk bezochte site voor vrouwen tussen 20 en 59 jaar die op zoek zijn naar de nieuwste beautybehandelingen.

Alle behandelingen
BeautyMarktplaats is heel breed: van manicure tot botoxbehandeling, van gezichtsbehandeling tot laser of IPL ontharen. Kenmerkend voor BeautyMarktplaats.nl is dat contacten tussen gebruikers, inclusief een mogelijke transactie (koop/verkoop) en de afhandeling ervan, buiten de site om plaats vinden. Wij adviseren je wél gratis over prettig en veilig online handelen en afspreken. 

Gebruiksvriendelijk
Jij, als verkopende partij, beheert je eigen advertenties makkelijk en overzichtelijk via ‘Mijn advertenties’. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld hoe vaak uw advertentie is bekeken. Je kunt je advertentie probleemloos aanpassen of verwijderen. 

Plaats nu je eigen behandelingen op www.beautymarktplaats.nl en kijk of het voor jou werkt. Aan de slag dus, plaats daarom nu je advertentie

Gerelateerde berichten