Inmiddels is Aesthetic Solutions een bekend gezicht op de Utrechtse beursvloer. Bij het Belgische bedrijf – dat een enorme groei doormaakt – staat ‘esthetisch ondernemen’ centraal. Schoonheid op alle vlakken is immers wat hen fascineert: in producten, behandelingen én samenwerkingen. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Aesthetic Solutions levert dan ook beauty, cosmedische en medische oplossingen op basis van wetenschappelijk onderbouwde resultaten en studies voor dokters, dermatologen, de betere schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

Met jaarlijks meer dan 270 beauty en medical range opleidingsdagen in België en Nederland worden in de eigen AS Academy continu meer dan 2000 gemotiveerde partners opgeleid, want een grondige theorie- en praktijkkennis zorgt voor de beste resultaten. Aesthetic Solutions is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van mesoestetic® Pharma Group’s producten en toestellen zoals M.Pen microneedling, Genesis radiofrequentie, MCT Injector met carboxytherapie voor artsen en huidtherapeuten alsook van Lumi8 LED therapie, AquaGlo Plus hydradermabrasie, ME-sculptor spierversterker, Definitive Plus laserontharing en huidanalyse apparatuur.

Na een succesvolle deelname op de voorjaarsbeurs kunnen bezoekers van Beauty2Buy ook rekenen op een gevarieerd aanbod en (cos)medische hoogstandjes op de stand! Wat kun je zoal verwachten? We vroegen het Ingrid Vander Zijpen, founder en drijvende kracht achter Aesthetic Solutions®.

“Bij Aesthetic Solutions kun je kennis maken met het winnende totaalconcept personal made by Ingrid Vander Zijpen, founder en CEO van Aesthetic Solutions. Eén van de vele voorbeelden van dit winnende totaalconcept is de revolutionaire en gepatenteerde anti-aging gamma ‘Age Element’ van mesoestetic. Drie complete lijnen voor thuisgebruik gepatenteerd met het [meso]epigen systemTM! De drie revolutionaire lijnen – Brightening Solutions, Anti-wrinkles en Anti-aging Firming – bestaan in totaal uit 15 producten. Alle producten uit de verschillende lijnen zijn onderling te combineren voor het meest optimale resultaat. De drie hoogwaardige productlijnen en bijbehorende cabinebehandeling bieden uitstekende huidzorg, huidcomfort én lichamelijke ontspanning. Daarnaast biedt mesoestetic als specialist in huiddepigmentatie geconsolideerde, erkende depigmentatieoplossingen. Laat je overtuigen door mesoestetics uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies!”

Wil je zelf ook een wellness-behandeling met onmiddellijk resultaat ervaren? Neem dan snel contact op met het team van Aesthetic Solutions via telefoonnummer +32(0)2 8803003. Zo ben je op de beursstand alvast verzekerd van een afspraak!

Je vindt Aesthetic Solutions in hal 4, standnummer B.100.

Aesthetic Solutions

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten