Nog heel even en het is eindelijk zover: hét Beauty Event van 2010 voor de professionele schoonheidsbranche nadert een hoogtepunt! Op zondag 21 maart 2010 zullen voor de eerste keer de prestigieuze ‘Beauty Awards’ worden uitgereikt, een initiatief van Beauty Trade & Exhibition Association (BT&EA) en vakmagazine Kosmetiek. De winnaars in de categorieën ‘Beste Schoonheidsspecialist van Nederland’ en de meest onderscheidende ´Beauty Salon van Nederland’ zullen worden bekend gemaakt tijdens een spetterend finalefeest in de ´Polarroom´ van de Jaarbeurs te Utrecht!

Op zondag 21 maart a.s. wordt bekend gemaakt, wie er uiteindelijk naar huis gaan met de fel begeerde ´Beauty Awards 2010!Tijdens een feestelijke uitreiking in de Jaarbeurs te Utrecht, wordt de spanning op een stijlvolle wijze opgebouwd. Deze uitreiking vindt plaats middels een spetterende feestavond die start om 18.00u. en die wordt gepresenteerd door Anita Witzier. Lakeien, een harpist, een bekende DJ, een galadiner en een modeshow, zorgen voor gepast entertainment. En dan uiteindelijk rond 22.30u…. de spannende finale met als klap op de vuurpijl een swingend optreden van een bekende artiest!

Wie mogen zich dan gelukkig prijzen…? Nog heel even en de winnaars van de allereerste ´Beauty Awards´ zijn bekend!

Het winnen van een ´Beauty Award´ bleek een gewild gemeengoed. Tot en met 31 oktober 2009 konden zowel individuele schoonheidsspecialisten als beautysalons zich inschrijven. Dat heeft de organisatie geweten! Talloze inzendingen stroomden binnen voor beide categorieën. Uiteindelijk werden door een onafhankelijke jury  van professionals uit de beautybranche op het gebied van PR, marketing, organisatie, commercie en training. Wie de genomineerden zijn lees je hier.

Gerelateerde berichten