Exclusieve gezichtsbehandelingen waarbij kostbare materialen gebruikt worden (bijvoorbeeld kaviaar of parels) zijn in opkomst. Nieuw is de 24-karaats goud anti -aging behandeling die nog niet in Nederland verkrijgbaar is, maar al wel in 2 behandelcentra in Belgie wordt gegeven. Volgens deze anti-agingcentra heeft de behandeling een liftend en verstevigend effect, reduceert het de vorming van fijne lijntjes en rimpels en geeft je huid een ‘golden’ glow. Het resultaat is na een behandeling onmiddellijk zichtbaar en na een kuur ronduit spectaculair, beweren de behandelcentra.  De prijs ook: 280 Euro per behandeling.

De Belgische anti-aging klinieken Estheomed in Hulste en Datai in Keerbergen, die de Gold Facial Treatment al aanbieden, vertellen over de behandeling het volgende:

"De Gold Facial Treatment is gebaseerd op 24-karaats, 99,99% zuiver goud. Goud is een stabiel natuurlijk spoorelement waarvan bewezen is dat ontstekingsremmend effect heeft op sommige chronische ontstekingsziektes. Indien het goud echter onzuiverheden bevat, dan kan het huidirritatie en huidaandoeningen veroorzaken. Normaal gesproken kan goudfolie echter niet de huid indringen. Bij de Gold Facial behandeling wordt er gebruik gemaakt van speciale technieken waardoor dat wel zou kunnen. Zo is er een speciale drager voor het gezichtsmasker (gamma-PGA) en het gebruik van nano-nevel van FSS. De meest ideale resultaten worden bereikt als men 6 opeenvolgende weken een behandeling ondergaat en daarna eens per 2 maanden".

En zo maken deze behandelcentra een droom van menig vrouw waar: een luxe behandeling waarvan je gezien de prijs mag verwachten dat het ook echt werkt!

Gerelateerde berichten