Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Volatile in Europa

Volatile is actief in Nederland, België en Duitsland.

Voel je goed met Volatile!

Al duizenden jaren worden essentiële oliën overal ter wereld gebruikt. Niet alleen als huismiddel tegen kwaaltjes en ongemakken, maar tevens als belangrijk bestanddeel in verzorgingsproducten of als ingredient voor stemming en sfeer. Volatile heeft in haar assortiment essentiële oliën in de puurste vorm. Daarnaast zijn ook mengsels en verzorgingsproducten voor specifieke toepassingen verkrijgbaar.        

Verkrijgbaarheid

Volatile is een van de bekendste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën in Nederland en heeft meer dan 120 verschillende essentiële oliën in haar assortiment. Met elk een heel eigen werking op lichaam èn geest. De producten zijn te koop bij de betere drogist en natuur & reformzaak.

Bestelmogelijkheden en leveringsvoorwaarden

Volatile verzorgt haar leveringen per pakketdienst. In de regel heeft u uw bestelling reeds binnen 24 uur in huis, mits voor 10.00 uur besteld. Als minimale ordergrootte hanteren wij een bedrag van € 90,– netto ex. BTW. Bij bestellingen onder de € 150,– netto ex. BTW zien wij ons genoodzaakt € 9,– als bijdrage in de verzend- en administratie kosten in rekening te brengen. Wij behouden ons het recht voor prijswijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren. Wij hanteren prijslijst versie 44.

Gerelateerde berichten