Algen staan bekend om hun verzachtende en hydraterende eigenschappen en worden daarom vaak toegepast bij schoonheidsbehandelingen. Algen bevatten veel vitaminen, anti-oxidanten, mineralen en spoorelementen die nodig zijn voor een goede werking van de cellen en dus voor een gezonde huid. Om zo veel mogelijk werkzame stoffen vanuit de alg op de huid te kunnen overbrengen is het belangrijk dat de algen zo volledig mogelijk (en dus zo vers mogelijk) in aanraking met de huid worden gebracht.  B3 maakt gebruik van de methode om de natuurlijke cellen in te vriezen. Daarbij worden de jonge algencellen eerst geïsoleerd om ze daarna onmiddellijk in te vriezen en ononderbroken in een diepvriestoestand te houden tot vlak voor het moment dat zij in de schoonheidssalon op de huid worden aangebracht. Omdat de ampullen tot kort voor de behandeling in bevroren toestand moeten zijn is dit een unieke behandeling, speciaal voor in de schoonheidssalon.

De behandeling van de huid met diepgevroren plantenextracten verlangt een andere  behandelingsmethodiek om tot een optimaal resultaat te komen. Gedurende de eerste 20 minuten van de behandeling worden de ingevroren algencellen ontdooid en op de huid aangebracht. Deze algencellen zijn dan nog maar 20 minuten “oud”. Met een speciale thermostick, die koude en warmte aan de huid afgeeft en gecombineerd met essentiële oliën wordt het opname proces geoptimaliseerd.

Een B3 behandeling duurt circa 90 minuten. Het resultaat is na de eerste behandeling direct zichtbaar. Een kuur van vier behandelingen met een interval van vier weken legt de ideale basis voor een structureel resultaat.

Het kuurprogramma B3 biedt drie series, die ieder zo zijn samengesteld dat deze zich richten op een bepaald huidprobleem:

De P serie

Voor een huid die tijdens het leven overgevoelig is geworden en gedehydrateerd is. De bevroren algencellen zorgen ervoor dat de hoeveelheid van de huideigen stof Interleukine wordt verhoogd.Hierdoor neemt de gevoeligheid af.

De S serie

Voor een huid met overtollige sebumafscheiding. De bevroren algencellen zorgen ervoor dat de hoeveelheid alphareductase in de huid wordt verminderd daardoor scheidt de huid minder sebum af en wordt minder vet.

De R serie

Voor een huid die verouderd is. De Chorella micro alg zorgt ervoor dat de enzymen niet het collageen en elastine in de huid afbreken. De algencel nestelt zich op het kruispunt van het matras van de collagene en elastine vezels en i.p.v. het feit dat collageen en elastine wordt afgebroken wordt de plantencel afgebroken. Zo wordt dus aan de oorzaak van het probleem gewerkt en niet aan de symptomen.

Adviesprijzen

Losse behandeling (circa 90 min.) € 120,00

Behandelkuur (4 behandelingen) € 400,00 

Leverancier: Lermitec

  

Gerelateerde berichten