Na de zomer vindt het grootste live beursevent voor de branche weer plaats! Van 25 tot en met 27 september aanstaande wordt Jaarbeurs Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beauty festival. Professionals uit de beautybranche kunnen hier inspiratie en kennis opdoen, zich oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en genieten van een bruisende beursvloer. Beauty Trade Festival belooft daarmee de perfecte kick off van het nieuwe beauty seizoen te worden!

De meest complete vak-update
Als er één branche is waarin ontwikkelingen en introducties elkaar in snel tempo opvolgen, dan is het de beautybranche wel. We hoeven jou als professional niet uit te leggen dat bijblijven in je vak een must is om een succesvolle salon te verkrijgen en te behouden. Daarom is er op Beauty Trade Festival altijd volop aandacht voor het bijspijkeren van je vakkennis én je ondernemerskennis. Met een bezoek aan de Back to Beauty Edition ben je weer helemaal up-to-date voor het volgende seizoen, op de leukste manier die je je kunt voorstellen. Dat alleen al maakt dat je een bezoek aan het beauty event van dit najaar niet mag missen.

Kennis bijspijkeren
Kloppend hart is de gevarieerde beursvloer waar je je favoriete leveranciers en de nieuwste merken en producten vindt. Ook vind je daar verschillende theaters waar praktische en boeiende lezingen, presentaties of demonstraties plaatsvinden. Echt, je kennis bijspijkeren was nog nooit zo leuk… Verder zijn er terrassen waar je je voeten even rust kunt geven en wat lekkers kunt eten en drinken. En dat alles in een fijne relaxfeer met veel ruimte voor business gerelateerde fun en entertainment!

Niet te missen event
Beauty Trade Festival wordt na twee jaar geen vakbeurs een bruisend event waar je in een nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen, waar je je kunt oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche en waar je uiteraard je inkopen kunt doen voor de herfst- en winterperiode. Daarmee belooft het de perfecte kick off van je nieuwe beauty seizoen te worden! Ben jij erbij?

Kijk voor meer informatie op de website: www.beautytradefestival.nl

 

 

Gerelateerde berichten