Stad bij nacht, ontelbare lichtjes, neon verlichting en de duizend-en-één verleidingen van nachtelijk amusement inspireren de nieuwe avond make-up van Barbara Bort.

Diamond Dust

Nieuwe poeder oogschaduw met een hoge concentratie van pigmenten, oplichtende pareltjes en kleine glitters; een fijne, lichte en comfortabele oogschaduw. Deze oogschaduw blijft goed op de huid zitten zonder deze uit te drogen en is gemakkelijk aan te brengen dankzij de exclusieve verpakking met een unieke applicator. Diamond Dust verandert de ogen in fonkelende juwelen en is leverbaar in vier sensationele kleuren, die afzonderlijk of gecombineerd kunnen worden aangebracht:

1. Light Line 2. Saphire Blue 3. Emerald Green en 4. Black Diamond.

Verkoopprijs 19,50 Euro

Cosmic Eyes eye liner glitter

Crèmige eye liner met subtiele, kleurige glitters.

De applicator zorgt voor een snelle en secure afwerking. De zachte crème geeft de ogen een geweldige uitstraling en de glitters zorgen voor ogen als juwelen. Deze eye liner is leverbaar in dezelfde vier kleuren als de Diamond Dust.

Verkoopprijs 12,50 Euro.

Star Glow glitter mascara – Diva

Exclusieve mascara met zilveren glitters voor een glamour uitstraling, deze mascara kan afzonderlijk óf over uw favoriete mascara worden aangebracht.

A Night Out wordt geleverd in een aantrekkelijke display bestaande uit testers en vier keer alle verkoopproducten.

Verkoopprijs 23 Euro.

Meer informatie

La Tinta Cosmetique

telefoon: 0512 – 52 20 44

Gerelateerde berichten