De sluitingsdatum voor alle inzendingen van de twaalfde editie van de Beauty Award is geweest! Tot en met zondag 31 oktober hadden de deelnemers de tijd om hun inzending bij de organisatie in te leveren. In de laatste 2 weken voorafgaand aan de deadline ontving de organisatie al per post vele pakketten met prachtige inzendingen. Andere deelnemers kwamen hun inzending liever persoonlijk brengen om er zeker van te zijn dat hun pakket goed aan zou komen.

Spannende periode
Na het harde werken aan de inzending, breekt nu een spannende periode aan voor de deelnemers. In de komende maanden buigt de jury zich over alle inzendingen en kunnen de deelnemers zomaar de Mystery Guest op bezoek krijgen in hun salon. En dan is het nagelbijten tot maandag 17 januari 2022, wanneer de genomineerden worden bekendgemaakt. Beautyspot is mediapartner van de wedstrijd en we houden je natuurlijk op de  hoogte van de ontwikkelingen!

Kroon op je werk
De Beauty Award wordt georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. De gerenommeerde vakprijs wordt ook in 2022 weer uitgereikt in verschillende categorieën: Newcomer of the year, Schoonheidsspecialist van het jaar (vier regio’s) en Schoonheidssalon van het jaar (klein & groot).

Tickets voor de gala-uitreikingsavond
De feestelijke uitreikingsavond van de Beauty Award is zondag 24 april 2022! Wil je zelf als tafelgast de gala-avond meemaken? Als supporter van je collega, vriendin of klant die meedoet bijvoorbeeld? Of gewoon omdat je de professionals in het beautyvak een warm hart toedraagt. Kom dan stralen op de rode loper, geniet van de show, applaudisseer voor de genomineerden en dans tijdens de afterparty! Je kunt eenvoudig je kaarten bestellen door een e-mail te sturen naar Maddy Weide van de organisatie via info@beauty-award.nl of vul je gegevens in via de website.

En doe jij mee aan deze editie? We duimen voor je!

 

Gerelateerde berichten