De genomineerden van de Beauty Award 2024 maken zich langzaam op voor de finale op zondag 21 april. Tijdens een fantastische gala-avond zullen de gerenommeerde vakprijzen worden uitgereikt.

In de komende weken maken we kennis met deze ambitieuze vakcollega’s! Tip: houd ook de online kanalen van Beautyspot en Beauty Award in de gaten voor extra berichten én een kans om kaarten te winnen om bij de gala-avond te zijn!

We starten de reeks met de genomineerde schoonheidsspecialisten van het jaar, regio Midden en Oost. Els, Iva en Laura vertellen je graag wat hen motiveerde mee te doen, waar hun krachten liggen en waarom ze dit vak zo leuk vinden!

Els van Meenen, Vital Body Care
Genomineerd, en toen?! “Toen ik de mail opende en las dat ik genomineerd was voor de Beauty Award 2024, voelde ik een mengeling van erkenning en blijdschap. Ik was overtuigd dat mijn inzending liet zien waar Vital Body Care voor staat. Met mijn specialiteit, de bindweefselmassage gecombineerd met de innovatieve Cold Plasma, had ik de Mystery Guest een goed beeld kunnen geven van mijn praktische kennis en kunde. Een nominatie zou zomaar binnen handbereik kunnen liggen! De komende periode ga ik volop genieten van de erkenning en de positieve energie die het met zich meebrengt. Met een gevoel van trots en blijdschap kijk ik uit naar de uitreiking, waarbij ik hoop dat mijn inzet en expertise beloond worden met de prestigieuze Beauty Award 2024.”

Iva Lauwers, D’iva Schoonheidssalon
“Ik voel me bijzonder vereerd dat ik de kans heb om de Beauty Award te winnen met mijn unieke concept ’the art of living beautiful’, dat gebaseerd is op drie essentiële pijlers: wetenschappelijk bewezen skincare & behandelingen, lifestyle en ontspanning. Mijn concept gaat verder dan alleen de behandeling in de salon en een goede thuisroutine; het reikt tot in het dagelijks leven van mijn klanten. Ik wil dat mijn klanten de voordelen van ontspanning en een gezonde levensstijl in hun dagelijks leven ervaren en zichzelf gunnen om momenten van rust en zelfzorg te creëren. Als ik de Beauty Award zou winnen kan ik mijn concept nog krachtiger uitdragen en hopelijk andere specialisten inspireren om hetzelfde te doen!”

Laura Klaassen, Laura Schoonheidssalon
“De afgelopen 10 jaar ben ik constant in ontwikkeling geweest. Toen dacht ik: ‘nu ben ik er klaar voor’! Alles klopt, ik als schoonheidsspecialiste, de salon, de behandelingen, de uitstraling en de website. Dus werd het tijd om mijzelf, als schoonheidsspecialiste, kritisch onder de loep te nemen door een onafhankelijke vakjury. Dan weet ik waar ik sta en wat mijn groei – en verbeterpunten zijn. Het mooie aan de nominatie is dat je enorm veel waardering, liefde, vertrouwen en dankbaarheid krijgt van iedereen om je heen. Zowel van mijn klanten, familie, vrienden, maar ook de waardering van collega’s! Ik ben heel blij dat ik de mogelijkheid heb om mee te doen aan de Beauty Award 2024. Dit proces gun ik al mijn collega’s in ons mooie vak.”

Gerelateerde berichten